Hüvelyi úton szült anyukák milyen kellemetlen tünet maradt szülés óta?
Semmi!:)
Kétszer szültem egymás után, egyik után sem maradt semmi.
Volt aranyér, de hamar elmúlt.
A hüvelyem nem lett tág.
Ami nagyon rossz, és a szülés óta van, nem úgy nedvesedem, mint régen. Épp beszélni akarok erről a férjemmel, hogy ne értse félre, mert kívánom, de ilyen lettem. :((( Nagyon bánt.
Lényegében semmi. A hüvelynyílás jobban kivehető, ha megkukkantom tükörrel, de maga a hüvely nem lett lazább vagy tágabb, aranyér és inkontinencia sem jelentkezett.
Egy 3540gr/52cm baba után.
Ugyanúgy vagyok, mint az utolsó. Hosszabb távon semmi problémám nem lett, szülés utáni 6 hónapban érzékeny colt nagyon a gátsebem, de mára már az is rendbejött.
4kilós,60 centis bébikét szültem :)
Nekem semmi.
Inkontinencia is csak most jött vissza, amikor újra babát várok.
Aranyér a terhességtől lett anno, nem magától a szüléstől és az meg is maradt.
Más egyéb semmi.
Sőt, csak pozitív változást tudok mondani pl szexuális táren.
Nem volt semmi gondom, minden nagyon jól működik szerencsére. Aranyér gondom volt, de a kenőcs elmulasztotta.
Viszont nemrég észrevettem, hogy ha nyilvános helyen pisilek, és a wc fölé guggolok ugye, akkor sajna nem tudok rendesen beletalálni a wc-be, mert félrefolyik. Ez baromi kellemetlen, sajnos előfordult, hogy végigcsorgott a lábam szárán, mehettem haza átöltözni. A doki szerint nincs semmi gond odalent, de azért jövő héten megyek, megnézetem még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!