Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hüvelyi úton szült anyukák...

Hüvelyi úton szült anyukák milyen kellemetlen tünet maradt szülés óta?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy esetleg tágabb hüvely, méh vagy hólyagsüllyedés, inkontinencia, aranyér, stb.
2011. okt. 19. 21:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az aranyér maradt, de nem vészes.
2011. okt. 19. 22:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmi!:)

Kétszer szültem egymás után, egyik után sem maradt semmi.

2011. okt. 19. 22:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi.
2011. okt. 19. 22:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt aranyér, de hamar elmúlt.

A hüvelyem nem lett tág.

Ami nagyon rossz, és a szülés óta van, nem úgy nedvesedem, mint régen. Épp beszélni akarok erről a férjemmel, hogy ne értse félre, mert kívánom, de ilyen lettem. :((( Nagyon bánt.

2011. okt. 19. 22:25
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Aranyér időnként előjön, de nem vészes. A hüvelyem még szűkebb lett mint előtte(valószínűleg a varrás miatt vagy mert úgy gyógyult a gátseb). Inkontinencia csak a terhesség alatt volt szülés után megszűnt.
2011. okt. 19. 22:36
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében semmi. A hüvelynyílás jobban kivehető, ha megkukkantom tükörrel, de maga a hüvely nem lett lazább vagy tágabb, aranyér és inkontinencia sem jelentkezett.

Egy 3540gr/52cm baba után.

2011. okt. 19. 22:54
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy vagyok, mint az utolsó. Hosszabb távon semmi problémám nem lett, szülés utáni 6 hónapban érzékeny colt nagyon a gátsebem, de mára már az is rendbejött.

4kilós,60 centis bébikét szültem :)

2011. okt. 20. 00:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajna lett! Szakadtak az inak szalagok lent - és az 2!! évembe tellett míg a fájdalmaim alul megszűntek! (főként, lépcsőzésnél éreztem, és ha terpeszbe kellett állnom)Az első 3 hét volt pokoli! - férjem és anyum segített ki mindenhova, mivel a sima járás is csak csoszogva ment a 2 segítővel együtt is!- a gátmetszésem piskóta volt - szinte nem is éreztem! - ahhoz a fájdalomhoz képest. na és persze aranyér.. de ez nem annyira durván- néha előjön! :) most várom a 2. babát- azért még egyszer megpróbáltuk :)
2011. okt. 20. 08:39
 9/18 anonim ***** válasza:

Nekem semmi.

Inkontinencia is csak most jött vissza, amikor újra babát várok.

Aranyér a terhességtől lett anno, nem magától a szüléstől és az meg is maradt.

Más egyéb semmi.

Sőt, csak pozitív változást tudok mondani pl szexuális táren.

2011. okt. 20. 08:49
 10/18 anonim ***** válasza:

Nem volt semmi gondom, minden nagyon jól működik szerencsére. Aranyér gondom volt, de a kenőcs elmulasztotta.

Viszont nemrég észrevettem, hogy ha nyilvános helyen pisilek, és a wc fölé guggolok ugye, akkor sajna nem tudok rendesen beletalálni a wc-be, mert félrefolyik. Ez baromi kellemetlen, sajnos előfordult, hogy végigcsorgott a lábam szárán, mehettem haza átöltözni. A doki szerint nincs semmi gond odalent, de azért jövő héten megyek, megnézetem még egyszer.

2011. okt. 20. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!