Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hüvelyi úton szült anyukák...

Hüvelyi úton szült anyukák milyen kellemetlen tünet maradt szülés óta?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy esetleg tágabb hüvely, méh vagy hólyagsüllyedés, inkontinencia, aranyér, stb.
2011. okt. 19. 21:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én háromszor szültem de nem lett semmi problémám.
2011. okt. 20. 10:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Semmilyen.
2011. okt. 20. 11:12
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
7 hónapja szültem és még mindig kicsit fáj a behatolás. Most már tényleg csak a legelején, utána semmi gondom nincs, de kb 6 hónapig elég felejthető volt a szex, az meg szóba se jött, hogy 6 hét után már együtt legyünk, nekünk 3 hónap kellett)
2011. okt. 20. 13:48
 14/18 anonim ***** válasza:
az első fiamnál semmi ,most a másodiknál ,4090 grammal született én meg elég kicsi vagyok,nagyon nehezen jött,szinte császár lett,végül sikerült hüvely úton megszülni.Arany erem lett ami elmúlt,és hüvelyfal süllyedés hólyag meg végbél süllyedés ,nem durva nem zavar nem türemkedik ki,csak lehet látni ,ha nézem magam.
2011. okt. 20. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
3 szülés gátmetszés -és szakadás nélkül, babák 4 kg fölött mind, semmi kellemetlen tünet nem maradt.
2011. okt. 20. 22:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Mit tettél ennek érdekében? Hozzá járult a szülész nő az orvos, a korház, hogy nem siettetik a szülés menetét... mi volt? Kinél szültél?
2011. okt. 21. 19:55
 17/18 anonim ***** válasza:

A hüvelyem kicsit tágabb lett, de ez nem okoz gondot a szexben. Szülés után pár hétig voltak inkontinencia gondjaim, de szerencsére nem volt vészes. Ha éreztem, hogy pisilnem kell akkor mindjárt mennem is kellett, különben kicsit becsurgott.

szerencsére más egyéb nem volt.

2011. okt. 21. 22:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Én ha tüsszentek vannak inkontinencia problémáim de nem súlyos, tudom tornával kéne erősíteni. Hüvelyem sem tágabb sem szűkebb nem lett, viszont tükörből nézve szerintem sokat változott csúnya,csak látszik, hogy keresztüljött rajta egy 3220 g-os gyerek és úgy kifordította,nem tudom jobban leírni de nem szép.Nem is nézegetem:)
2011. okt. 23. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!