Hogy lehet kibírni a szülés utáni vérzést?
Figyelt kérdés
Most olvasom hogy brutál mennyiségű vér jön ki... jó, tudom nem mindenkinek de akkor is. Nem bírom a vért, 5 hét mulva szülök, és 10 éve csak tampont használok, egyszerűen nem bírtam ki amikor pl. reggel felálltam és jött a Niagara... tudom, hogy szülés után ez jóval több lesz és már előre rosszul vagyok tőle, ha belegondolok is rosszul leszek. Hogy lehet ezt kibírni?2012. okt. 13. 15:40
1/22 anonim válasza:
KISEBB BAJOD IS NAGYOBB LESZ ENNÉL :D
És még tampont is tilos használni....
2/22 A kérdező kommentje:
Tudom hogy tilos. De tényleg, hogy lehet kibírni?
2012. okt. 13. 15:42
3/22 anonim válasza:
Kell hozzá egy speciális, szülés utánra tervezett jó nedvszívó képességű betét és egy jól tartó eldobható neccbugyi, fel sem tűnik :) Egyébként mire haza indultam a kórházból, már a sima betét is elég volt, tehát nálam nem tartott olyan sokáig, mint egy sima menstruáció.
4/22 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, mint te, el sem tudtam képzelni, hogy betétet hordjak, de csak az első 1-2 naőp volt furcsa úgy, aztán úgy hozzászoktam, hogy utána az első alkalommal már fura volt tampont hordani:) Nyugi, tényleg nem ezzel leszel elfoglalva
5/22 anonim válasza:
Én kétszer szültem már, de jóval kevesebbet véreztem utána, mint mensikor.
6/22 anonim válasza:
Mire felkelhettem a császár után már egy tisztasági betét is elég volt.
7/22 anonim válasza:
6 hete szültem, de alig véreztem...ennyit a brutál mennyiségről!
8/22 anonim válasza:
Simán. Még a brutális mennyiséget is.
9/22 anonim válasza:
NEkem komplikalt szulesem volt. A korhazi napok alatt 3 csomag Tena lady-t hasznaltam el. Omlott belolem a ver, szinte folyamatosan cserelni kellett, ejszaka is. Azt hiszem ugy 30-35 napig vereztem, utana mar csak kis tisztasagit hasznaltam.
10/22 anonim válasza:
Én is ilyen voltam mint te, hogy nem bírom a betétet, a sima bugyit, meg a sok vért. Extra sok vérem volt, de ki lehet bírni. Mostmár kicsit unom így 5 hét után a betétet, de már elég egy tisztasági betét is szerencsére. Tegnap már vettem fel tangát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!