Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet kibírni a szülés...

Hogy lehet kibírni a szülés utáni vérzést?

Figyelt kérdés
Most olvasom hogy brutál mennyiségű vér jön ki... jó, tudom nem mindenkinek de akkor is. Nem bírom a vért, 5 hét mulva szülök, és 10 éve csak tampont használok, egyszerűen nem bírtam ki amikor pl. reggel felálltam és jött a Niagara... tudom, hogy szülés után ez jóval több lesz és már előre rosszul vagyok tőle, ha belegondolok is rosszul leszek. Hogy lehet ezt kibírni?

2012. okt. 13. 15:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát én is kivoltam, a korházban is, itthon is, amikor elmentem tusolni, de törölközni már nem tudtam, mert ömlött a vér... Én különben hihetetlen mennyiségű betétet elhasználtam, de nem azért mert szükség lett volna rá, hanem majdnem fél óránként cseréltem, mert egyszerűen idegesített, pedig hozzáteszem, nekem nem volt brutál mennyiségű vérzésem. Itthon is ha már maszatolódott a betét, cseréltem is. Egy nap elment vagy 20 :D pedig kb 3 elég lett volna az always éjszakaiból.
2012. okt. 22. 08:57
 22/22 anonim ***** válasza:
mi újság Kérdező? Már megszültél ha jól tippelem ?! :)
2012. dec. 2. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!