Kell félni a szüléstől?
En nem feltem, meg sem hallottam a rinyat sot volt akit szepen megkertem, hogy ne meseljen! Normalis, hogy nyugodt vagy en is az voltam. Nem lehet arra felkeszulni amit meg nem tapasztalt meg az ember.
Mikor az en idom eljott, igen szelsoseges volt es a lelkesen meselok nyomaba nem ertek...de tul vagyunk rajta, mindenki egeszseges es csak ez szamit.
Ha félsz, attól nem lesz jobb. Sőt.
Én is úgy voltam, hogy mindenkinek megmondtam, hogy szülésről rémtörténeteket nem akarok hallani. Mert bárki meglátta, hogy terhes vagyok, máris elkezdte mondani, hogy egy ismerőse ... Én ezeket nem hallgattam végig. Nem segít, rontani meg minek.
Gyors és fájdalommentes szülésed lesz, és gyönyörű kisbabád, így kell hozzáállni.
Én nem foglalkoztam vele.Igazából nem is tudatosult bennem hogy szülnöm is kell :) Csak kíváncsi voltam milyen lesz.Én a szülőszobára is teljesen nyugisan mentem be,3 perces fájásokkal még sétálgattam.Az igaz hogy fáj nem is kicsit,de nem kell tőle parázni.Én a tolófájásoknál estem kicsit pánikba,de csak kb akkor amikor már 2 órája voltak és még mindig nem volt baba.Végül császároztak,de ha felkészülök,hogy milyen szép szülésem lesz akkor szerintem nagyobb csalódás lett volna a császár.
Engem is hívogattak rokonok ismerősök,mond nekik majd szólsz ha van baba.
Könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!