Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kell félni a szüléstől?

Kell félni a szüléstől?

Figyelt kérdés
Mindjárt szülök, és az egész család folyton hívogat, nagyon aggódnak. Én meg nem izgulok. Ez normális? Első szülés, nem tudom, mi vár rám, de nem hiszem, hogy jobb attól, ha parázok rajta. Vagy szerintetek erre készülni kell valahogy? Adjatok tanácsot vagy írjátok le, Ti hogy éltétek meg, légyszi.

2012. szept. 11. 11:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Azért jó tudni, hogy más is nyugis volt, és nem én vagyok "nem törődöm". Én is úgy gondoltam, hogy felesleges görcsölni ezen, és fő, hogy ott és akkor tudjak majd koncentrálni, előre minek idegeskedni.
2012. szept. 12. 07:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Tőlem mindenki azt kérdezgette szinte folyamatosan, hogy nem izgulok-e. Nem izgultam. a szülés előtt semennyire, mikor meg már jöttek a fájások, akkor meg már nem volt erőm meg kedvem izgulni. Még tudtam járni a doki fölkísért a szülészetre (ügyeleten szültem, se saját doki, se szülésznő, se semmi) Átöltöztem, aztán szevasz. pár óra múlva megszültem és másnap eszembe is jutott, hogy izgulni kellett volna, de minek is? :) Úgyhogy nem vagy nem törődöm. A szülés természetes dolog, minden nő képes rá. Magyarországon meg jó a mentőhálózat. Bármi gyanús van fölhívod őket és kész. Baj nem lesz. :)
2012. szept. 12. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!