Más is ennyire fél a szüléstől?
Mégis belementél egy újabb várandósságba, aminek a végéről tudtad, hogy szülés lesz! :)
Tehát fél az ember, de gondolom már elfelejtetted annyira az elsőt, hogy merj egy másodikat vállalni. A másodikat is így fogod elfelejteni.
Persze tudod, hogy fáj, de túl kell rajta esni.
Bent nem maradhat. :)
Próbáltam viccesre venni, hogy ne félj, mert tudod az nem tesz jót. Ha nem félsz, hanem csak átadod magad a fájásoknak, a babádnak is könnyebb lesz, és akkor jó esetben nem lesz hosszú a vajúdás.
Könnyű szülést, egészséges izgalommal, kevés félelemmel!
a második rövidebb lesz, ez vigasztaljon!!!!
Én az elsőtől jobban rettegtem, sírtam minden szüléstörténeten, szülésvideón, no nem a meghatottságtól, hanem a félelemtől. Biztos voltam benne, hogy meg kell majd császározni, mert nem fogom bírni megszülni, vagy esetleg bele is halok.
Aztán bár 13 óra vajúdás után, de komplikáció mentesen született a lányom, ez adott némi önbizalmat a második szülés előtt, hogy ha egyszer kibírtam, akkor hátha kibírom másodjára is.
A második jóval gyorsabban zajlott (kb 4 óra), és valamivel intenzívebb is volt, jobban fájt....de utána villámgyors volt a felépülés. Míg a lányom szülése után még 3 hét múlva sem éreztem, hogy ember maradtam deréktól lefelé, és fél óra volt, míg kihúztam a belem a WC-be (arról ne is beszéljünk, hogy ott milyen keserves dolgok zajlottak).....de a fiamat már a szülés utáni éjszaka ülve szoptattam, simán jöttem-mentem, hajoltam, ültem, még igazán gyengébbnek sem éreztem magam.
Gyors, könnyű szülést kívánok neked!!!!! :-)
Ne félj! Szerintem a második jobb, mert már tudod, mire számíts.
Már alig várom a harmadikat, pedig én nem tartozom a fent említettek közé.
Egyik szülésnél sem kértem fájdalomcsillapítást, a nagy 6-, a kicsi 12 óra alatt született meg.
5 éves és 3 hónapos fiúk anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!