Más is ennyire fél a szüléstől?
Figyelt kérdés
Második babámat várom október végere,de rettegek attól a naptól. Az első szülésem hosszú volt és fájdalmas . :(2012. aug. 22. 14:48
11/16 Tóth Bernadett2 válasza:
Bocs az offért de ha az első császár volt és nem voltam fájásaim, nem egyből műtöttek akkor is gyorsabb a 2. szülés?
12/16 anonim válasza:
Én szeptember 1-re vagyok kiírva a második babával, az első szülésem tök jó élményként maradt meg végső soron, persze emlékszem a vajúdás keményebb részére, de már a szülőágyon fekve azt mondtam a férjemnek, hogy jöhet a következő. Ennek ellenére nagyon parázok a mostani szüléstől, ki érti ezt?
13/16 anonim válasza:
Én most várom az első babámat, de nem félek a szüléstől. Mondjuk lehet, hogy ha tudnám, hogy mennyire fájdalmas, akkor én is félnék, de azzal nyugtatom magam, hogy magába a fájdalomba még senki se halt bele.
14/16 A kérdező kommentje:
érzéstelenítő nélkül szültem, jó sok szenvedés árán, de túl éltem, úgyhogy biztosan ez is menni fog.:-) Köszönöm a sok választ!
2012. aug. 22. 22:00
15/16 anonim válasza:
Nekem első babám lesz, de nem félek, csak attól, hogy nem tudom majd mit is kell csinálni.Régen is szültek az asszonyok sokkal rosszabb körülmények között, s mégis 8-10 gyerek felnőtt.Szerintem te se félj, mert akkor nem termelődik endorfin és akkor nehezebb lesz tényleg szülni.
36hkm
16/16 anonim válasza:
Az elsőnél nem féltem egyáltalán, a vége sajnos sos császár lett. A másodiknál már a terhesség felétől végig rettegtem attól, hogy ismét császárral fogok szülni. Mit megadtam volna egy rendes szülésért. De szerencsére megtudtam, hogy milyen érzés, mert 18 órán keresztül vajúdtam, brutális volt az utolsó 3 óra 1-2 perces fájásokkal, viszont teljesen elmúltak a fájásaim, hihetetlen számomra a mai napig, úgyhogy nem úsztam meg a császármetszést. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!