Van itt olyan anyuka, akinek szüléstől lett valamilyen maradandó "sérülése" (méhfalsüllyedés, hüvelyfalsüllyedés stb. )?
Császármetszés, gerincbe kapott érzéstelenítő, amit sajnos 6x szúrtak. Elszúrtak egy pontot, egy ideget értek és ez beindított nálam egy autoimmun folyamatot, aminek az lett a vége hogy elveszítettem a látásomat az egyik szememre.
A látásom azóta félig visszajött - 1 év után! - , de sosem fogok 100 %-osan látni vele. És maga az autoimmun betegség sem fog elmúlni soha, azaz a későbbiekben lehet gond a másik szememmel is.
Kedves 1. válaszoló: nagyon sajnálom, ami veled történt. Reméljük a legjobbakat, és nem fog tovább romlani a látásod.
Kedves 2. válaszoló: Már szültem, és nekem is maradt sajnos maradandó "sérülésem".
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert kíváncsi voltam arra, hogy milyen sérülések léteznek és hány anyukát érint.
Nem tudom, pontosan mi történt barátnőmnél, de el kellett távolítani a méhét :-(
Eleve nehezen jött össze a baba, volt két vetélése, mind kettő a 9. héten, majd a kislánya a 36. héten elhalt, őt meg kellett szülnie. A házasságuk 10. évében született a fia. Ő ragaszkodott (talán túl sokáig) a természetes szüléshez, végül műtét lett. A baba egészséges.
farokcsont repedés
én nem a gátseb miatt nem tudtam ülni sokáig rendesen :)
nem tudom mennyire számít maradandónak, 4 hónapig szenvedtem vele
Méh- és hüvelyfal süllyedésem lett,illetve a gátam nem gyógyult rendesen,van ott egy egyébként nem észre vehető duzzanat,amit a 2. szülés utáni gátvarrásnál vett észre a nődoki- amikor jeleztem,hogy nem hat a lidokain,hiába adott be 2 adagot,akkor nézte meg,és mondta.
Üdv: 3 lányos,11hkm
Bár nekem nem olyan jellegű, csak esztétikai probléma, az arcomon bevérzések keletkeztek, amire azt mondták a kórházban, hogy 1-2 hónapon belül felszívódik.
3 éves lesz a lányom, de nem tűntek el ezek a bevérzések...
Császármetszés során kicsit rákönyököltek a hasam tetejére a dokik, mert fent volt nagyon a babám. Mikét oldalon 1-1 bordám eltört, de nem mozdult el szerencsére. Ennek köszönhetően 2 hónapig ülve aludtam, szoptattam stb... Minden mozdulat kínszenvedés volt, pláne hogy még egy 3 éves is volt itthon és nem volt segítségem a férjemen kívül, aki ugye nappal dolgozni járt. De túl vagyunk rajta, szépen összeforrt. Igazából nem maradandó sérülés lett, de gondoltam leírom.
A többi anyukának pedig jobbulást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!