33 hetes kmama vagyok 2. babámat várom és most elkezdtem félni a szüléstől (kicsit). Én vagyok csak így vagy más is félt?
A férjem nem érti miért félek hisz már egyszer szültem.Én mondtam neki,hogy éppen azért mert tudom mi vár rám.:)
Bár már nagyon várom mert csodás volt az első is.
De mégis.
Lehet én vagyok csak ilyen félős?
Egy dolgot tudok csak mondani - minden szülés másmilyen, az biztos, hogy nem olyan lesz, mint az elsö. (Általában a második könnyebb, de nem mindig) Ne idegeld magad, mert nincs értelme, utánna meg úgyis a babának fogsz csak örülni.
Négy gyerekes anyuka.
Szia!
Én is nagyon féltem a másodiknál, pedig az első terhességem és a szülésem is tökéletes, szép, gyönyörű volt:):)
A második, hát ...szóval azt nem részletezem:(már eltelt 19 hónap, de még nem szépül az emlék.
de mint sokan mondják minden terhesség és szülés más. Ne izgulj, és ne félj!!Minden rendben lesz:):)
hát, én még csak az első szülésemtől félek, de attól nagyon. Éppen azért, mert nem tudom, hogy mi vár rám. De ha már túllennék rajta, akkor valszeg azért is félnék újra - mint ahogyan már te is leírtad - mert tudnám, hogy mi vár rám.
35 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!