Rettenetesen félek a szüléstől. Nagyon nem bírom a fájdalmat. Ti nem éreztetek ilyet? Hogy lendültetek át ezen?
Próbálj meg nem gondolni erre, ne görcsölj rá, mert az ilyen erős félelem a szülésedre is kihat, megnehezíti.
Kérjél EDA-t, ettől nem kell félni, nem okoz bénulást, meg hasonlók, ellenben csodálatos hatása van... tényleg elmulasztja minden fájdalmadat. Én még aludtam is egy jót, amíg hatott az EDA. :)
Nekem is nagy félelmeim voltak, de amikor oda kerültünk, nem volt időm a félelemmel foglalkozni, és amikor kibújt a picúr, akkor mindent elfelejtettem. A világ legszebb érzése! A fájdalom ellenére! :
8 hetes kislány anyukája
:) attól még a vajúdás is fáj, hiába van ott a végén az EDA
szzóval, nem kell félni, nem vészes egyáltalán.
teljesen másmilyen fájdalomról van szó és másképp is fogod megélni. sokat segít,hogy van értelme :)
meg aztán mások is túlélték már
ja igen, és mikor megpuszilod és rád teszi, el fogod felejteni, hogy hogyan is fájt
Háát, aki nálam jobban félt, vagy tűri a fájdalmakat, az már festi magát :))
De túléltem, és EDA-ra sem volt idő, 1,5 óra alatt megszültem, normális úton. :)) Bent volt a legjobb barátnőm velem, így kibírható volt.
első
2 nagy babát szültem eda-val, vajúdás NEM FÁJT,
A kitolást mind a kettőnél már éreztem, de az nem fájdalomnak hívnám, hanem inkább valami kellemetlen feszítő érzésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!