Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis h ilyen rettenetesen...

Normalis h ilyen rettenetesen faradt es levert vagyok?

Figyelt kérdés

7,5hetes terhes vagyok , elso baba.

Mindenhol el akarok aludni, foleg reggel es delutan , estere aztan feleledek, de nap kozben is folyamatosan asitozok, es ugy erzem h a testem minden tagja 2 kiloval tobbet nyom.

Koszonom a valaszokat

2011. máj. 27. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen! Én 10 hetes vagyok és minden délutánra úgy érzem, mint amikor beteg vagyok. Nehéz mindenem. Ha hazaérek, rögtön el kell végeznem a házimunkát, mert ha leülök, nem kelek fel!:) Minden nap úgy érzem,mintha maratont futottam volna. Barátnőm szerint ez majd elmúlik az első trimeszter végére, és utána energikus leszek!
2011. máj. 27. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem voltam ilyen egyik gyerekkel sem, de a 8 hetes terhes húgom valamelyik nap elaludt, miközben velem telefonált...kicsit nem tudtam mi van. :)) Úgyhogy normális, nyugi! :)

Boldog babavárást!

2011. máj. 27. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a kislányommal az első 3 hónapot végig tudtam volna aludni.
2011. máj. 27. 19:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 7 hetesen ugyanezt érzem, csak nàlam még kiegészül a nap bármely szakában felbukkanó hányingerrel és puffadással. Te hogy vagy ezekkel a tünetekkel?
2011. máj. 27. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok:)

Még "csak" 5 hetes és 3 napos kismama vagyok, de én is ugyanúgy érzek, mint az utolsó. Nagyon nagyon szenvedek, de megéri nagyon.

Bár a mellem meg a derekam is iszonyatos:((:)))

Kitartás Kismamák!!:))

2011. máj. 27. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is ezt éreztem a 8. hétig+ iszonyú émelygés egész nap, aztán mintha elvágták volna.Most már nagyon jól érzem magam:)27 h km

Kitartás!!

2011. máj. 27. 21:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat, kulonosen a masodik valaszolonak, nagyon sokat nevettem a hozzaszolasodon.Nagyon jo...en is igy erzem neha a szemeim ragadnak le ha tarsasagban vagyok.
2011. máj. 27. 23:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Hanyingerrel es puffadassal kapcsolatban, emelygest erzek de altalaban delutan es este jon ele, reggel nincs meg hanyas meg nem volt. Puffadas altalaban este vacsora utan,rajottem h ha keson sokat eszek azt nagyon nem szereti a pocaklako, lehet h mar aludni szeretne, s akkor puffadok, de nagyon.
2011. máj. 28. 00:02
 9/9 Varga Esztíí válasza:
Na nagyon jó..:( velem is ez van egy ideje..Itt az ideje akkor egy terhességi tesztnek...:/
2012. ápr. 16. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!