Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rettenetesen fáj a szeméremcso...

Rettenetesen fáj a szeméremcsontom. Ez normális?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok
2010. jún. 28. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, normális, tágul, lazul a medencéd, készül a szülésre.

Nekem az első terhességemnél nem fájt, de a másodiknál a 17. héttől egészen szülésig, volt, hogy lépni sem bírtam. De ahogy megszületett a pici, egyből elmúlt.

2010. jún. 28. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem az első terhességemnél kb. a 20. héttől kezdve, én is úgy jártam mint aki összekakilta magát. aztán elkaptam egy vírus, amitől lázas voltam. Kénytelen voltam lázcsillapítót bevenni, és ettől elmúlt a fájdalom is. Nem tudom a láz vagy a fájdalomcsillapító szüntette-e meg, de nem tért vissza. A doki azt mondta teljesen normális, nem igazán lehet vele mit kezdeni.
2010. jún. 28. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem kb. a 24-25. hét óta fáj szintén a szeméremcsontom, állítólag azért mert tágulnak az izmok, csontok -- hozzáteszem nekem a fájdalom megjelenése és a baba koponyavégbe való fekvése egy időben történt.

Egyesek azt mondják, hogy ez csökkentheti az intenzív vajúdás idejét, mások meg azt hogy csak a baba feje nyomja.

Mindesetre én már van, hogy ha ülök vagy fekszek nem tudom a másik lábamat is felemelni annyira fáj.

2010. jún. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!