Normális hogy 30 hetesen úgy érzem ki akar szakadni a szeméremcsontom és hüvelyem ha felállok?
kb 2 hete éreztem először,hogy ha fekszek vagy ülök és utána felállok,nem tudok egyből kiegyenesedni mert olyan,mintha ki akarna szakadni a szeméremcsontom és a hüvelyem..Az első pár lépés is iszonyatos..Arról nem is beszélve,hogy aludni sem tudok,mert akármelyik oldalamra fordulok egy idő után elzsibbad az egész csípőm és a lábaim is..babámat is egész lent érzem mozogni.bőven köldök alatt,majdnem a szeméremcsontomnál...pisilni s fél óránként járok,de főleg éjszaka,pedig alig iszok..
30hkm...
ezt a kérdést én is kiírhattam volna, most 34 hetes vagyok és nekem is ez megy már hetek óta, szerintem már a baba súlyát érezzük, és szerintem ez normális dolog. ne csinálj hirtelen mozdulatokat mikor felkelsz én is ülök még pár másodpercet és úgy könnyebb, jobb, nem fáj annyira...
jó babavárást
:)Látom nem vagyok egyedül:)
a babád mennyire aktív?
Az enyém nagyon sokat mocorog és sokszor úgy kifeszíti magát hogy fáj..:)
Gratulálok a babádhoz!:)
Bizony az ,én is ettől szenvedek. :))))
És az én kicsikém is rengeteget mozog és sokszor úgy feszíti magát hogy felsikítok :).
és rengeteget csuklik úgy sajnálom őt! :)
Üdv 32 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!