Gátmetszéstől félelem?
Első babám komplikációk miatt császárral született.Akkor a terhességem problémamentes volt,a szüléstől sem féltem csak vártam már hogy megtörténjen,és a kezemben tarthassam a babám.Szeretnénk 2. babát,de már előre rettegek a gátmetszéstől,eddig ez esembe sem jutott.Sokszor azt szeretném hogy a 2. is császárral szülessen,pedig nagyon nehezen épültem fel belőle.
Valaki volt hasonló cipőben?
Ugyan így érzek!
Emlékszem mikor borotvált a szülésznő, és annyira rácsodálkoztam, hogy szinte a fenekem lyukánál borotvált! Kérdeztem is ott minek, hát mondja hogy a gátmetszést ott ejtik meg!
Na akkor elkapott a para, hogy a nunim lyukától, a fenekem lyukáig felvágnak...
Természetesnek indúlt a szülés, annyira fájtak a fájások, hogy nem éreztem azt mikor a katétert felrakák, mert nem tudtam pisilni, vagy mikor a gerinc érzéstelenítést kaptam, vagy mikor a hasamba könyökölt a doki hogy kinyomja a gyereket, semmi sem fájt annyira mint a fájás.Szóval úgy gondolom, az sem fájt volna, ha gátmeszést csinál, annyira fájtak a fájások. Császár letta vége, mert nem jöttek a toló fájások. Most várom a második babát, én úgy örülnék ha ez is császár lenne, de úgy hogy befekszem, felvágnak, kiveszik a babát, és kész! Nem akarok vajúdni...
Én az egész szülésről csak jót tudok mondani.
Amúgy nem is éreztem mikkor vágtak és nagyon kicsi a vágásom nem ér a fenekem lyukáig. :)
Nem tudom mennyit könnyített de rá 10-20 percre meg lett a babám :) A Szülésből csak a vajúdás fájt semmi más. De az se úgy ahogy el képzeltem.
Amúgy reggel 9 kor vittek fel a szobámba és 1-2 körül rendesen ültem. Nem fájt, csak kellemetlen volt. :)
Én meg pont nem akarok császárral szülni!!
Melletem csak császárossok voltak de ott szenvedtek. :S
Ne félj Tőle, mert amikor csinálják nem arra fogsz gondolno, hogy úristen éppen most vágnak. Nekem annyi tűnt fel, hogy beadta a szurit aztán egyszer csak fájás alatt éreztem, hogy vágtak, de nem fájt.
Kellemetlen volt utána pár napig, de nem volt vészes. Úgy gondolom, hogy a császármetszésnél biztos jobb volt.
Nekem a vajúdással sincs bajom,persze a toló fájásoknál már kész voltam,de ha minden jól megy nem lettek volna 4 órán át tolóim,tehát az is kibírható.Csak ez a gátmetszés...nem tudom most miért van bennem ez a para.
Gátmetszés után nem másabb a nuni?Szex minden ugyanolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!