Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg kérhetem a császárt,...

Tényleg kérhetem a császárt, ha nem akarok természetesen szülni?

Figyelt kérdés

17 hetes terhes vagyok és tegnap mondtam a legjobb barátnőmnek,hogy rettegek a szüléstől és attól,hogy bármi baj lesz.Erre mondta,hogy akkor kérjem a császárt,ő is kérte és semmi gond nem volt belőle.

Tényleg kérhetem előre a császármetszést?

2012. okt. 21. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
82%
Pöttyös Panni remélem ezeket nem írtad komolyan, mert ha igen akkor elég nagy majom vagy!
2012. okt. 24. 13:51
 72/79 anonim ***** válasza:
80%
Nem írta komolyan.. csak szeret a középpontban lenni..!
2012. okt. 24. 15:28
 73/79 anonim ***** válasza:
77%
Pöttyös Panna:vicces vagy...No comment..
2012. okt. 24. 16:52
 74/79 anonim ***** válasza:
70%
Vagy Ő maga a kérező is, csak ennyi "támadás" után, kivédte saját magát...
2012. okt. 24. 17:17
 75/79 anonim ***** válasza:
57%

Panni: hahaha megint latom a gyerekszules nem IQ fuggo dolog sajnos.

Tapszer kivallo ha nincs anyatej de a tapszer legjobb aa tapszer gyarnak o no tole szep nagyra.

Isten (termeszet)megteremtette a nostenyeket es noket mellek szoptatasra vannak ,a huvely funkcioja igen meg fogsz lepodni a szules minden emlosnel nem a szex Az a hapsi aki emiatt lelep nem is erdemel csaladot se feleseget egy ures ember aki csak a szuk huvely miatt szereti az asszonyt.Kulonben a huvely egy jol tagulo szerv.

2012. okt. 24. 18:47
 76/79 anonim ***** válasza:
48%
tudom, hogy ez egy egy hónappal ezelőtti kérdés, de nem bírom ki, hogy ne válaszoljak...Nem olvastam minden választ, mert fölösleges. az én véleményem az, hogy annyira nem szörnyű a császár utáni felépülés, mert annyira el vagy foglalva a babáddal, hogy észre sem veszed, hogy fáj valamid. 4 nappal a műtét után kivette a doki a varratokat, azt hittem majd nagyon fog fájni, de kb 2 mp volt az egész és semmi fájdalom. Egyedül a fejfájás volt szörnyű. De elmúlik az is. A seb pedig gyorsan begyógyult, kb a 2. héten már rendben volt. Egyébként meg te döntesz úgyis...vagy a baba...vagy az orvos, a lényeg, hogy egészséges legyen. Jó babavárást.
2012. nov. 23. 09:54
 77/79 anonim ***** válasza:
42%
szia, végül hogy döntöttél, és vállalja az orvos? CSak úgy kíváncsiságból.....A szoptatást mennyi időre "tervezed"?
2013. jan. 17. 18:19
 78/79 anonim ***** válasza:
61%
sziasztok egy 5 èves kislàny anyukàja vagyok aki sajnos csàszàrral szuletett. de el kell hogy mondjam hogy nagyon jo orvosom volt semmilyen fàjàsom nem volt a mutèt utàn ès màsna amikor kivettèk az infuziokat màr fel is kelhettem ès sètàlhattam mint a tobbiek. a sebem meg sem làtszik.a fejem sem fàjt.szerintem nagyon is ember fuggo hogy mennyire viseli el a fàjàsokat hiszen nem vagyunk egyformàk. most vàrom màsodik babàmat ès nekem mindegy hogyan szuletik csak az a lènyeg hogy az o szempontjait vegyèk figyelembe hogy a babànak a legjobb legyen.egyèbkènt màr bebizonyitott lett hogy a csàszàr ès a termèszetes szulès kockàzatai ugyan akkoràk semmivel sem kulonbek.persze èn is egyetèrtek abban hogy a csàszàrt igenis csak akkor hasznàljàk ha indokolt a baba vagy a mama èrdekèben!
2013. jún. 22. 14:53
 79/79 anonim ***** válasza:
Tudom elég régi évekkel ezelőtti kérdés.. De hátha valaki ide téved. Én az ilyen jaj de félek a szüléstől.. Jaj nem akarom.. legyen császár " Na az ilyen első szülő nőknek nem engedném csak úgy. Lehet mazlista és olyan alkat típus hogy tök simán pár óra alatt meg szülne amúgy, és azt mondaná" ó nem is volt olyan vészes ". Viszont!!! Van olyan hogy traumatikus szülés élmény... Mint nekem volt pl. 48 órás vajúdás, pokoli kín. Már magamnál sem voltam..belém konyokolve nyomta ki a doki a gyereket akin rajta volt a rövid zsinór hurokba,szülésznő alulról feszített szét) Szóval szakadtam kívül belül.. Oxival se tagultam. . Órákig tartott a kitolas stb stb. Azt hittem meg halok. Halál félelmem volt már. Könyörögtem a csaszarert a fogadott dokimnak. De ő elvakultan természetes szülés párti. Inkább meg nyomorgat ki nyomja belőled a gyereket. Bennem így mély nyomot hagyott ez az egész . Tényleg fél az ember, azt mondja nem akar szenvedni inkább egy császár.. De természetesen soha többet. Traumatizalodik az ember. Bennem mély nyomot hagyott évekkel később is még emlékszem mindenre. Tudom mi vár rám, ugyanis most újból kismama vagyok 28 hetes. Próbáltam égen földön el intézni a prog. császárt. Pszichiatriat meg jártam, magán dokikat mindent hogy valahogy el lehessen intézni. De nem. Nem lehet csak úgy. Főleg most 2021 ben az új törvény módosítás miatt sem. Meg a traumatikus szülés élmény nem nyomós érv szerintük. Szóval meg kell próbálnom természetesen. Úgyhogy én nem vagyok egy császár ellenes, de így hogy első baba, azt se tudja mi vár rá, én így nem engedném. Én valószínűleg nem tagulok könnyen... Ki tudja most is hogy lesz. Bízok a legjobbakban. De azért vegyük már figyelembe a nő lelkét is. Életre szóló traumát tud okozni egy szörnyű elhuzodo rossz szülés élmény is.
2021. jan. 7. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!