Tényleg kérhetem a császárt, ha nem akarok természetesen szülni?
Figyelt kérdés
17 hetes terhes vagyok és tegnap mondtam a legjobb barátnőmnek,hogy rettegek a szüléstől és attól,hogy bármi baj lesz.Erre mondta,hogy akkor kérjem a császárt,ő is kérte és semmi gond nem volt belőle.
Tényleg kérhetem előre a császármetszést?
2012. okt. 21. 11:58
51/79 anonim válasza:
Utolsó! Írta már hogy szoptatni sem tervez hosszan :D
52/79 anonim válasza:
jóóóisten... elkerülte a szememet, pedig elolvastam a válaszokat. na de ezek után már tényleg sajnálom azt a szerencsétlen gyereket. a párod helyében már rég felpofoztalak vna,már bocs... te a föld legönzőbb fajtáiból származol. az ilyet bünteti a sors, ugyh sztem készülj csak a hüvelyi szülésre.
53/79 A kérdező kommentje:
Ez már tényleg szánalmas.Komolyan azt hiszitek,hogy pár válasz miatt,ahol engem becsméreltek,megváltozna bármelyik döntésem?!Ugyan már,nehogy azt higgyétek,hogy érdekel,mit gondoltok rólam,esetleg a páromról.Szerintetek egy felelőtlen,önző anya leszek...hát jó,gondoljátok ezt,hidegen hagy.Nem leszek se több,se kevesebb a ti véleményetek miatt.
2012. okt. 22. 10:36
54/79 anonim válasza:
Azért csak zavar ha válaszolgatsz :D Ezek szerint mégsem hagy hidegen....
Amúgy szereted te azt a picúrt a pocakodban? Nem érzel semmit iránta igaz?
55/79 anonim válasza:
Szerintem a kerdezo jobban jart volna ha egy chinchillat vesz olyan taskaba valo kutyat gyerek helyett.Azt nem kell megszulni felkelni hozzza stb.Jobban is mutat egy tehetos no taskajaban mint egy gyerek a babakocsiban.
56/79 anonim válasza:
Utolsónak amúgy igaza van sztem, bár lehet h a kérdezőnek van ilyen, mert ő maga is ilyen "tipus". És amúgy kedves kérdező, sztem nagyon szar anya leszel, mert már MOST önzően viselkedsz és a baba még kint sincs. Nem tervezel sokáig szoptatni???? Nem ér annyit a gyereked h kibírj érte egy kis fájdalmat? Basszus majd nem pelenkázod csak napi 2x, mert büdöset kakál? Már bocs... Vagy nem lesz kedved fürdetni, mert te éppen nagyon fáradt vagy? Az a gyerek előre láthatóan rengeteget fog sírni a kiságyában. Mert látszata lesz, látszóra majd mindene meglesz, csak h mutogathassa, de anyai szeretet seholsem...
57/79 anonim válasza:
Van egy olyan vicc, hogy a vajúdás közben a nő megkérdezi a szülésznőt, hogy túl van-e már a nehezén. Az meg azt válaszolja, hogy nem, az majd csak most kezdődik és 18 évig tart.
Majd a kedves kismama is rá fog döbbenni, hogy ebben az anyaság-projectben a szülés és a szoptatás baromira nem a legnagyobb nehézség.
58/79 anonim válasza:
Azért azt tudnod kéne, hogy a jósló fájás nem egyenlő a vajúdással! Te azt írod, hogy neked ugyan nem lesz joslód:-DDDD 33 hetesen már annyi jósló fájásom volt, hogy be kellett feküdjek visszatartásra... nem vajúdtam egyszerűen éjjel nappal jóslóztam ... ennek ellenére semmit nem tágultam, még annyit se, hogy magzatvizet tudjanak nézni a végén.41 héten megcsászároztak. De még valamit leírok hátha hasznosnak tartod. Nálam jobban senki nem akart szülni hüvelyi úton. De mikor a 40-dik hét után valamelyik doki el kezdte pedzegetni itt baj lehet, mert rég kint kéne legyen a gyerek, már nem érdekelt hogy,csak egészségesen kinn legyen. Aztán műtét utáni éjjel kiderült baj van fertőzést kapott császár közben, (nem volt meconium) ,és mehetett is az én szép nagy babám, a neonatológiára infúzióra, lélegeztetőre, tűkre és csövekre az inkubátorba :-((((( hónapokig ostoroztam magam, hátha ha sikerült volna megszülnöm nem lett volna baja.... Már makk egészséges, de egy császáros sebbel rohangálni, emeletet mászni, 3 óránként szoptatni egy kis sámlin az inkubátor mellett.... de te tudod a te tested a te gyereked a te felelőséged!
59/79 anonim válasza:
utsó vagyok, még annyit hátha... kötény hasam maradt ,a hegem csúnya, ez nem doki függő, hanem alkat függő dolog,a kezeim alagút szindrómásak lettek 14 hós a fiam, a hasizmom, pedig 1-2 naponta begörcsöl, nagyon rossz, olyan mint a vádligörcs.... ez a műtéttől van, mert szétrángatják két oldalról a hasfaladat...
60/79 anonim válasza:
Miért tartottad meg akkor, ha nem akarsz szülni?? Mert még meg is érteném,hogy császárt akarsz,ha mondjuk lett volna számtalan vetélésed és lelki oka van,mondjuk rettegsz,hogy szülés közben történik valami. De a Te esetedben erről szó sincs,Te pusztán azért akarod ezt,hogy Neked könnyebb legyen és ne kelljen küzdened. És ez a szánalmas tudod,nem a válaszolók,akiket annak titulálsz. Egy igazi ANYA akkor igazi anya,ha képes áldozatokat hozni a gyermekéért,ezzel feláldozva akár önmagát is. Mert akinek gyereke van,az mindent megtesz,hogy óvja őt,hogy elhárítson minden akadályt előle,hogy annak a kis embernek a lehető legjobb legyen. 20 éves vagyok,mi sem terveztük a babát,nem bírom a fájdalmat,már egy vádligörcstől a könnyem folyt,mégis meg sem fordult a fejemben,hogy felvágjanak. Amikor a szülőágyon feküdtem,akkor volt róla szó,hogy lehet,hogy műtét lesz a vége és akkor azt mondtam,hogy de jó lenne,ha nem kéne ezt a szenvedést átélnem,mégis hihetetlenül büszke vagyok magamra,hogy sikerült természetesen megszülnöm Őt. Nem tudom miért zárkózol el ettől az érzéstől. A szülést át kell élni,nem túl élni. És amikor én már vígan meneteltem a büfébe,akkor a császáros anyukák még csak PRÓBÁLKOZTAK lábra állni. Ha már most,17 hetes terhesen ezt gondolod,akkor sajnállak. És olvasva a hozzászólásokat, sajnálom a gyermeked is,igaza van itt egy előző kommentelőnek:sokat fog sírni a kiságyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!