Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg kérhetem a császárt,...

Tényleg kérhetem a császárt, ha nem akarok természetesen szülni?

Figyelt kérdés

17 hetes terhes vagyok és tegnap mondtam a legjobb barátnőmnek,hogy rettegek a szüléstől és attól,hogy bármi baj lesz.Erre mondta,hogy akkor kérjem a császárt,ő is kérte és semmi gond nem volt belőle.

Tényleg kérhetem előre a császármetszést?

2012. okt. 21. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
74%
Van hogy jóslok már a 35 héttől előfordulnak. Akkor majd rohansz az orvoshoz, hogy vegye ki belőlled a babát, mert fáj a pocakod? Ha azt hiszed hogy a császár jobb vagy könnyebb, akkor tévedsz. Még nem is tudod mekkorát. Egyébként egy rendes anyának az az első hogy a gyerekének jó legyen, és nem saját magával, a saját fájdalmával foglalkozik.
2012. okt. 22. 15:34
 62/79 anonim ***** válasza:
66%
és még mindég jót akarnak a kérdezőnek.....holott ő már régen tudja, hogy lefizet egy orvost a császárért...ámen rá, Isten vigyázzon a babájára:-((((( felesleges magyarázni neki, nem érdekli mások véleménye,tapasztalata, egyszerűen felesleges volt kérdeznie, így csak másokban kelt szomorú és .... érzéseket..és igazuk van, hogy a babát sajnálják...:-(((
2012. okt. 22. 16:37
 63/79 anonim ***** válasza:
39%

Rengeteg országban lehet választhat az anyuka a sima és császáros szülés között,biztosan itthon is van olyan orvos,aki megcsinálja.

Én simán szültem a kislányomat,én meg pont a műtő és a gerincérzéstelenítéstől rettegtem.Fantasztikus élmény,nem cserélném le semmiért,és hálás vagyok a sorsnak,hogy így történt.

A sima,és a császoros szülésnek is lehetnek kockázatai,mivel utóbbi egy műtét nyilván kicsit több,de rengeteg ilyen műtét történik,nagy az orvosok gyakorlata,szóval ettől ne félj.

Az biztos,hogy nem attól lesz valaki jó-rossz anya,mert császárral vagy hüvelyi úton szül.

2012. okt. 23. 18:05
 64/79 anonim ***** válasza:
100%

És abban egyetértek,hogy a császáros utáni napok nehezebbek.

Nálunk is meglehetett látni,hogy ki császáros ki nem.

2012. okt. 23. 18:07
 65/79 anonim ***** válasza:
92%
Tudom kérdező, hogy amit írok téged nem érdekel, de a kérdésed és a válaszok olvasása után csak kikívánkozik belőlem: mérhetetlenül elszomorító a hozzáállásod. Sürgősségi császárral szültem a kislányomat. Rengeteget vajúdtam előtte, de a sors így rendelte el. A dokim elég korán mondta, hogy szerinte császár lesz, de mondtam, hogy amíg úgy látja, hogy sem a baba sem én nem vagyunk veszélyben, addig várjunk, hátha. Mert tudtam, hogy hüvelyi úton kellene megszületnie a babámnak. Mert így jobb neki. Nem úgy lett, elfogadtam. Elárulom neked, hogy a császár után baromi gyorsan felépültem. Szépen begyógyult a hegem, nem lett kötényhasam. Szerencsés vagyok. Tejem volt bőven, bár nehezen indult meg, de fejtem-fejtem rengeteget és hála az égnek volt. Most mondhatnám, hogy ú de tök jó, nem is fájt a császár és a következő babánál már kérhetem is, akkor legyen így. DE nem fogom. Minden erőmmel azon leszek, hogy sikerüljön természetesen. Ha nem hát nem, de legalább megpróbálom. Tudom lesz...od a válaszom, de leírtam.
2012. okt. 23. 21:24
 66/79 Pötyös Panni ***** válasza:
19%

Na! Nagyon nem kedves válaszolók!

Remélem kidühöngtétek magatokat!

Az én Édesanyám is császárral szült engem! És igen, kockáztatta ezzel az életét!!Szóval nem kéne lesajnálni azokat akik nem természetes úton szülnek!Szoptatni sem szoptatott mert nem volt teje.De nem is akart soha mert nem az a fejőstehén típus, ahogy én sem.Nem ettől lesz valaki jó vagy rossz anya!Imádom az Édesanyámat! Nála nagyszerűbb ember nem létezik.Mindenki szereti és tiszteli.

Aki szereti ha csócsálják a mellbimbóját az felőlem tegye.Mindenki úgy teszi magát tönkre ahogy akarja.A gyerekvállalás nem azt jelenti hogy az ember mindent alárendel a gyereknek!Sokan ezt teszik,meg is lesz a gyümölcse..Anyagyilkosok és még sorolhatnám....A tápszer legalább olyan jó mint az anyatej(ha nem jobb)!Én is felnőttem rajta ahogy több millióan .Ja és éjszaka alvás volt nem pedig evés!

Biztosan nagyon jó lehet a házasélet több hüvelyi szülés után.A férfiak "imádnak" beharangozni..Szóval senki ne csodálkozzon ha a pasijuk emiatt odébbáll.

52-es számú rabnak:-Mi az hogy felpofoztad volna a pasija helyében?Ha nem tudnád a saját testével mindenki maga rendelkezik.A kérdező pedig azt csinál amit akar..Viszont téged így ismeretlenül agyonvernélek!!!

Ti meg nagyokosok szoptassátok katonakorukig a kölykeiteket meg szarjanak be még 3 évesen mert anyuci még nem érett meg a szobatisztaság megtanítására amit normális esetben már 7-8 hónapos korban el kell kezdeni!!

A kérdezőnek pedig nagyon boldog babázást kívánok!!

2012. okt. 23. 23:58
 67/79 anonim ***** válasza:
83%

Előző:

"Szóval nem kéne lesajnálni azokat akik nem természetes úton szülnek!"

Senki nem sajnálja le azt, akinek életmentő volt a császár.

"Szoptatni sem szoptatott mert nem volt teje."

Akinek nincs, annak nincs. Senki nem akarja bántani az ilyet.

"A tápszer legalább olyan jó mint az anyatej(ha nem jobb)!"

A tápszer nem méreg, fel lehet nőni rajta. Csak azért mégis az anyatej lett az embercsecsemőnek teremtve, és nem rossz találmány az. Amikor a kisebbik gyerekem bölcsibe került, mindenki betegeskedett körülötte, ő alig két alkalommal hiányzott takonykór miatt. Következő évre már abbahagytuk a szoptatást, októbertől februárig egy hét bölcsi, egy hét anyukám volt...

"anyuci még nem érett meg a szobatisztaság megtanítására amit normális esetben már 7-8 hónapos korban el kell kezdeni!! "

Azt hiszem eddig tudtalak komolyan venni. 7-8 hónapos korban???? Azért voltak szobatiszták akkor a gyerekek, mert anyukáknak nyűg volt a pelenkamosás, ráültették órákra a bilire a gyereket, aztán előbb-utóbb csak sikerült produkálni valamit.

2012. okt. 24. 00:07
 68/79 anonim ***** válasza:
78%
jaaajjj 66-os :) a magad kis 31 %-ával, maga vagy az értelem :D és te osztogatsz tanácsokat? ugyanolyan szánnivaló típus vagy mint a kedves kérdezö!!!!
2012. okt. 24. 01:40
 69/79 anonim ***** válasza:
78%
Pöttyös Panni:hát csak jót röhögök rajtad...ez kell még a kérdezőnek,hogy ilyennel bíztassák!gratulálok neked!
2012. okt. 24. 06:24
 70/79 anonim ***** válasza:
83%
Hatalmas a különbség, hogy azért lett császár, mert nem volt más választás, vagy azért, mert anyuci kényelmesebbnek találja! EZt ne keverjük össze! Az életmentés egy dolog, az önzés pedig egy másik.
2012. okt. 24. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!