Tényleg kérhetem a császárt, ha nem akarok természetesen szülni?
17 hetes terhes vagyok és tegnap mondtam a legjobb barátnőmnek,hogy rettegek a szüléstől és attól,hogy bármi baj lesz.Erre mondta,hogy akkor kérjem a császárt,ő is kérte és semmi gond nem volt belőle.
Tényleg kérhetem előre a császármetszést?
Utolsó, légyszíves olvass el néhány statisztikát, mielőtt butaságokat beszélsz... A császárnál sokkal nagyobb a szövődményveszély, azon egyszerű oknál fogva, mert műtét, méghozzá nagy. Tudod hányszor vágják át a nőgyógyászok a húgyhólyagot vagy a beleket? Mennyiszer adagolják el az anesztesek az érzéstelenítőt, vagy szúrják rossz helyre, ami az édesanyának éveken át tartó fájdalmat okoz? Vagy, hogy mennyivel nehezebb adaptálódnia a kicsinek, ha csak kiveszik, mennyivel nagyobb a tüdőgyulladásra való esély, mert nem volt ideje végigjárni a szüléssel járó folyamatokat? És akkor még nem is beszéltem a hatalmas fertőzésveszélyről, mert egy műtőben mindig tenyésznek a rezisztens kórokozók...
Üdv: az EÜ-s
"Szóval a császár sokkal jobb és biztosabb."
Egy hasi műtétről beszélsz!!!! Mitől lenne jobb és biztonságosabb?
10-es egy kicsit el van tájolva :D
Nézegesd a statisztikát 10-es mielőtt véleményt alkotsz...
A hüvelyi sokkal jobb és biztonságosabb, kevesebb kockázattal jár MIND AZ ANYÁRA MIND A BABÁRA NÉZVE! De ha nem hiszed el kedves 10-es kérdezz meg bármelyik nőgyógyászt!
Értékelem az igyekezeteteket,hogy próbáltok rábeszélni arra,hogy változtassak a döntéseimet,de ez nem fog sikerülni,úgyhogy felesleges itt vitázni azon,hogy melyik a jobb,a császármetszés vagy a sima szülés,mert már döntöttem.
De azért köszönöm a segítőkész válaszokat!qq10
Nos,az én véleményem az,hogy a szülés lehet hüvelyi vagy természetes nem egy leányálom.Persze amikor meglátod a kisbabát az felejthetetlen.A term. szülésnél repedhetsz,lehet órákat vajúdsz,szenvedsz,de ez csak így belegondolva olyan ijesztő.Amikor még csak jóslózol azt úgyis megtudod a terhesség vége felé milyen,és túlélhető,amikor meg jönnek a tolófájások,na az tényleg fáj,de akkor csak az fog a szemed előtt lebegni,hogy mindjárt meglesz.A császár egy hasi műtét,lehet hogy a világra hozás pillanatában nem fáj,de utána fog.Arról meg nem is beszélve,hogy a császár közben is léphet fel komplikáció.
U.i:csak egyet nem értek,kár kérdezni,ha úgysem fogadsz el véleményt,mi csak jót akarunk neked,így ismeretlenül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!