Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg kérhetem a császárt,...

Tényleg kérhetem a császárt, ha nem akarok természetesen szülni?

Figyelt kérdés

17 hetes terhes vagyok és tegnap mondtam a legjobb barátnőmnek,hogy rettegek a szüléstől és attól,hogy bármi baj lesz.Erre mondta,hogy akkor kérjem a császárt,ő is kérte és semmi gond nem volt belőle.

Tényleg kérhetem előre a császármetszést?

2012. okt. 21. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó, légyszíves olvass el néhány statisztikát, mielőtt butaságokat beszélsz... A császárnál sokkal nagyobb a szövődményveszély, azon egyszerű oknál fogva, mert műtét, méghozzá nagy. Tudod hányszor vágják át a nőgyógyászok a húgyhólyagot vagy a beleket? Mennyiszer adagolják el az anesztesek az érzéstelenítőt, vagy szúrják rossz helyre, ami az édesanyának éveken át tartó fájdalmat okoz? Vagy, hogy mennyivel nehezebb adaptálódnia a kicsinek, ha csak kiveszik, mennyivel nagyobb a tüdőgyulladásra való esély, mert nem volt ideje végigjárni a szüléssel járó folyamatokat? És akkor még nem is beszéltem a hatalmas fertőzésveszélyről, mert egy műtőben mindig tenyésznek a rezisztens kórokozók...

Üdv: az EÜ-s

2012. okt. 21. 12:58
 12/79 anonim ***** válasza:
85%
Előszőr probáld meg természetes uton valo szülést,később császározhatnak téged
2012. okt. 21. 12:59
 13/79 anonim ***** válasza:
94%

"Szóval a császár sokkal jobb és biztosabb."

Egy hasi műtétről beszélsz!!!! Mitől lenne jobb és biztonságosabb?

2012. okt. 21. 13:06
 14/79 anonim ***** válasza:
91%

10-es egy kicsit el van tájolva :D

Nézegesd a statisztikát 10-es mielőtt véleményt alkotsz...

A hüvelyi sokkal jobb és biztonságosabb, kevesebb kockázattal jár MIND AZ ANYÁRA MIND A BABÁRA NÉZVE! De ha nem hiszed el kedves 10-es kérdezz meg bármelyik nőgyógyászt!

2012. okt. 21. 13:08
 15/79 anonim ***** válasza:
78%
igazán nem szeretnélek megbántani,de mikor gyereket vállaltál,akkor nem gondoltál bele,hogy annak a babónak valahol ki is kell majd jönnie?millió nő esett már át a szülésen és szerintem millióan mondják azt,hogy csodás dolog!én is félek kicsit tőle,de próbáld meg úgy felfogni,hogy az ezzel járó fájdalomnak van értelme,mert nemsokára egy új életecske fog napvilágot látni!ez nem csak a te küzdelmed lesz,hanem a babával együtt csináljátok végig!nem szabad ennyire túl reagálni,túl"félni"!gondolj arra,hogy hányan végigcsinálták már és túlélték!
2012. okt. 21. 13:11
 16/79 A kérdező kommentje:

Értékelem az igyekezeteteket,hogy próbáltok rábeszélni arra,hogy változtassak a döntéseimet,de ez nem fog sikerülni,úgyhogy felesleges itt vitázni azon,hogy melyik a jobb,a császármetszés vagy a sima szülés,mert már döntöttem.

De azért köszönöm a segítőkész válaszokat!qq10

2012. okt. 21. 13:25
 17/79 anonim ***** válasza:
66%
tehát ha valakinek más a véleménye jön a lepontozó brigád....(annyira hidegen hagy!!!)mindenki a saját tapasztalatát, véleményét mondja el, és ha az nem tetszik, vagy éppen mást akart hallani, leminősítik..hol van az igazi segítő válasz???? ha a kérdező császárt akar, akkor az orvosával beszélje meg, mi nem dönthetünk helyette. DE! Aki azzal szeretné segíteni a kérdezőt, hogy elmeséli neki milyen tapasztalata van, az miért nemhasznos válasz???? Tök mindegy ,hogy sima vagy császáros szülésről van szó. És tényleg, ha nem sokáig tervezi a szoptatást, akkor a császáros heg nem fogja zavarni? mindenkinek más a véleménye, tapasztalata, fogadjuk már el, ez a "számomra nem hasznos tanács", lepontozom, annyira gyerekes és undorító!!!!! kérdés volt, válasz: igen, kérheted a császárt,ezt az orvos dönti el,de ha indokolt ezt kérni sem kell.
2012. okt. 21. 13:25
 18/79 anonim ***** válasza:
100%
Jó sok hálapénz reményében megcsinálják.
2012. okt. 21. 13:27
 19/79 anonim ***** válasza:
80%

Nos,az én véleményem az,hogy a szülés lehet hüvelyi vagy természetes nem egy leányálom.Persze amikor meglátod a kisbabát az felejthetetlen.A term. szülésnél repedhetsz,lehet órákat vajúdsz,szenvedsz,de ez csak így belegondolva olyan ijesztő.Amikor még csak jóslózol azt úgyis megtudod a terhesség vége felé milyen,és túlélhető,amikor meg jönnek a tolófájások,na az tényleg fáj,de akkor csak az fog a szemed előtt lebegni,hogy mindjárt meglesz.A császár egy hasi műtét,lehet hogy a világra hozás pillanatában nem fáj,de utána fog.Arról meg nem is beszélve,hogy a császár közben is léphet fel komplikáció.

U.i:csak egyet nem értek,kár kérdezni,ha úgysem fogadsz el véleményt,mi csak jót akarunk neked,így ismeretlenül is.

2012. okt. 21. 13:28
 20/79 A kérdező kommentje:
A kérdésem az volt,hogy kérhetek-e császárt,nem az,hogy hogyan szüljek.Jóslóim sem lesznek,mert még a szülés kezdete előtt elvégzik a műtétet.
2012. okt. 21. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!