Ha császár után természetesen akarok-és lehet is-szülni, akkor lehet ugyanúgy vajúdni, sétálni, kádbaülni stb, vagy akkor szigorúan ctg-re vagyok kötve? 20hó lesz a 2babi között. Tapasztalatokat szeretnék, főleg szent imre kh
Szia! Én is császárral szültem az elsöt. Igaz nálunk 3,5 év volt a kettö között. Mindent lehetett csinálni, sétáltam, lépcsöztem stb. Közbe-közbe rátettek a ctg-re. Homeos cseppeket is kaptam. Az egyetlen, amit nem adnak (egy császár után) az EDA. Mert állítólag így nem lehet érezni, ha esetleg a heg repedne.
Sok sikert neked!
20 hónapon belül (2 év) nagy az esélye, hogy csaszi lesz megint, nem nagyon hagyak megfigyelés nélkül, és nem kaphatsz SEMMILYEN még álternatív fájdaloncsillapítót sem és a dokik keze is hamarabb "jár el".
nálunk 22 lesz és én előre császárra készülök, mert így nem merek belevágni a vajúdásba, az első 18 órás volt EDÁ-val is laig bírtam....
igen,én is félek,én 7fő 3ra mentem be,másnap 4kor császároztak,addig semmit nem kaptam mert nem tágultam,csak 1kor oxytocint..akkor meg a szívhang lett rossz ezért lett 4kor műtét..
teljesen tanácstalan vagyok,és az az igazság h a babámat féltem igazán..de mindenki azt mondja h higgyem el ha megy minden magától milyen jó lesz.. de ha nem?? ezért érdeklődöm kinél h volt..
Szia! A második válaszoló vagyok. Mivel a kiskönyvedben úgyis benn áll, hogy volt egy császárod, így a másodiknál már nem hagynak annyi ideig vajúdni, ha esetleg nem történne semmi. Nekem az elsöt szintén szívhangprobléma miatt megindították (egy héttel hordtam túl). Ekkor nem sétálhattam, lépcsözhettem, mert folyton a ctg-n voltam, ahol a szívhangokat figyelték. Sajnos 13 óra alatt csak 2 cm-t tágultam!!! Így a kisfiam császárral született.
A másodiknál sima szülésre készültünk. Az elöjelek nagyon jók voltak (jóslófájások hetek óta, a méhnyak a felére rövidült stb.) Aztán egy éjszaka megindultak a fájások, 5 órát otthon vajúdtam (így esetleg hamarabb tágulok), s utána (5 percesekkel) indultunk a klinikára. Hogy rövidre fogjam a méhszáj 14 óra múlva is zárt volt! Nagyon el voltam keseredve, mert annyira készültem ( málnalevél tea, akupunktúra, homeós szerek)!
Ezt csak azért írtam le, mert ilyen is van. S hogy ne légy elkeseredett, ha császárra kerül a sor. Hidd el, az eredmény (baba) a lényeg!!!
Ettöl függetlenül, ahogy utána olvasgattam, jó esély van császár után egy sima szülésre. S kívánom tiszta szívemböl, hogy neked sikerüljön.
Egy 3,5 éves és 9 hetes kisfiúk édesanyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!