Miért akar "mindenki" császármetszéssel szülni? (Akinek nem inge ne vegye magára! ) Sokszor úgy beszélnek róla mintha valami választható dolog lenne!
Nem fér a fejembe mikor már lassan naponta belebotlok olyan kérdésbe hogy császárral akarok szülni! Hol találok orvost,melyik szülés jobb?!
Ha szülünk had csináljuk már úgy ahogy a természet elrendelte! Ha meg nem megy az anya,vagy a baba érdekében jöhet a műtét. De nem azért mert én úgy döntöttem!!!
Ha valaki ennyire fél a szüléstől,inkább gondolja át még egyszer a gyerekvállalást!
Császármetszéssel szültem,de nem én akartam! Előtte 20órát vajúdtam. Nem bánom hogy így alakult,mert a babám miatt fontos volt. De soha eszembe sem jutott hogy én kérjem! Felkészültem rá hogy a szülés nem egy leányálom,hogy fájni fog.
Komolyan ti saját magatokat hergelitek,és félremagyarázzátok amit leírtam!!! Azért mert nekem a császármetszés egy "életmentő műtétnek számít",nem gondolom hogy nem vagyok nyitott!
Én is első gyerekes anyuka vagyok,de mégsem gondolkoztam azon hogy kéne szülnöm! Aztán hogy így alakult,az más dolog!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
"tehét nem választ vártál, hanem megerősítést, hogy igen, tényleg hülye aki szabad akaratából akar császárt."
Igen ebben igazad van! Elítélem azt aki mindenféle egészségügyi indok nélkül,csak azért mert be van sz@rva a szüléstől,vagy félti az altájékát,de bármi más miatt ami nem indokolt császárt akar!
Lehet lehurrogni!
Hát ismét csak gratulálni tudok! Leírtam, hogy szerintem nem akarnak annyian felesleges császárt (mert nyilván ha oka van, az nem tartozik a kérdésben említett kategóriába), mint amilyen soknak tűnik, erre le lettem pontozva. Most komolyan leírhatná valaki, aki lepontozott, hogy MIÉRT IS???????
Nem oltogattam, nem kötekedtem, leírtam a tárgyilagos meglátásomat. Komolyan írjátok már le mi az, ami nem tetszett!?!
Aki császárpárti az lepontozza a természetes úton szülőket, aki meg természetes szülés-párti, az a császárosokat, ezért van mindenki lepontozva, és szerintem ez is mutatja a pontozók szintjét, hogy aki nem úgy gondolkodik, mint ők, az eleve rossz.
Én az orvosomra bízom magam. Ma voltam ortopédián, aholis megállapították, hogy a gerincsérülésemtől tudok természetes úton szülni, ennek nagyon örülök, de nem jelenti azt, hogy ha valami komplikáció lesz, akkor nem fognak mégis császározni.
Azt viszont elég rossznéven veszem, amikor ismerősök és rokonok próbálnak rávenni arra, hogy igenis, programozott császár legyen, merthogy az mennyire jó. Hát nem, köszönöm, az lesz, ami lesz belőle, ha császár akkor az, de nem azért mert úgy akarom, hanem mert az esetleges helyzet úgy hozza. Egyébként természetes-párti vagyok.
Engem sokkal jobban riaszt az epidurális gondolata, mint a szülésé. Az, hogy nekem a csigolyáim közé tűt szúrjanak számomra elképzelhetetlen, szerencsére, ha császár lesz, akkor sürgősségi lesz, és az altatásban megy.
Az egész kérdésnek nem látom értelmét. Mindegy hogyan jönnek világra a kis drága gyermekek az a lényeg, hogy jöjjenek és szeressék utána őket. Ha valaki császárral szeretne szülni akkor tegye. Kinek mi köze hozzá? Oly mindegy hogyan szült. Ja és ez a ha a természet így találta ki akkor hüvelyi úton kell azért fura, mert hány olyan dolog van már manapság amit a természet máshogy talált ki, de azzal nem foglalkozunk annyit. Itt van megint felvetve egy olyan kérdés amiből megint eljutunk a hülye vitákig: ki a jobb anya, szexuális élet szülés után mikor jobb..... semmi értelme. Döntse el ki-ki maga, mert az ő döntése, az ő gyermeke. Senkinek nincs joga bíráskodni.
Egy császáros anyuka
"Ha valaki császárral szeretne szülni akkor tegye." Ezzel én nagyon nem értek egyet!!! De nem fogok itt magyarázkodni,meg vitatkozni! Az egész kérdést nem is vitatémának szántam.
Annyit szerettem volna tudni hogy miért akar valaki császármetszést ha SEMMI nem indokolja???
2éve volt a császármetszésem,de nem értem miért lényeges ez???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!