Kismamák veletek történt e cikis dolog szülés közben?
Ne haragudj, de a puki a legkevesebb...
Nálunk az előkészítő egy átjáró egy vizsgáló és a szülőszobák között. Na mikor a szülésznő próbálja adni a beöntést, miközben a feneked az ajtóval szemben, és imádkozol, hogy na most ne jöjjön be egy doki sem (mert ugye ők arra rövidítenek, ha az osztályon rohangálnak)
Majd próbálsz úgy eljutni a zuhanyzóig, hogy lehetőleg ne cssurranjon be, és a wcn épp ne üljön senki...
Hát örültem volna, ha csak annyi nyügöm van, h a pukit nem tudom visszatartani.
Hozzáteszem az oldalamon feküdve vajúdtam, mikor a kislányom feje beilleszkedett, és azzal a lendülettel kirepesztette a burkot, engem meg elöntött a magzatvíz. Le voltam takarva egy lepedővel, és csak a lotyogásra lettem figyelmes. Azt hittem, bepisiltem, nagyon hülyén éreztem magam.
Nem őrültség.Már gondolkoztam, hogy én is megkérdem, azt tudtam, hogy néha jön széklet is, de a puki része nekem is ismeretlen volt.
Nemsokára szülni fogok, első baba, szóval nem tudom mire számítsak.
Köszönöm én is a válaszolóknak, és neked is, kérdező, hogy kiírtad!
34. hkm
Én végig attól rettegtem a terhesség alatt, hogy majd bekakilok a kitoláskor. Hát, ilyen nem történt szerencsére (azt hiszem), viszont arra határozottan emlékszem, hogy mikor csak nyomtam és nyomtam magamon kívül, akkor végiggondoltam, hogy na most ide is csinálhatnék, de abszolút nem érdekelne... Ott és akkor tényleg minden átértékelődik az emberben.
A vajúdás alatt pisilnem kellett, de CTG-re voltam kötve és ágytálba nem ment, aztán ahogy haladtak az események erről el is feledkeztünk.
Mikor a szülésznőm visszavitt szülés után a szobámba, mondta az osztályos nővérnek, hogy kicsit később kísérjen ki pisilni, először ne egyedül menjek nehogy elájuljak. Aztán hozzátette, hogy de ez nem most lesz még, mert "kitolás közben ürült a hólyag".
Ezek szerint bepisiltem...
De valahogy nem érzem/éreztem cikinek csak egy kósza pillanat erejéig. Hihetetlen, de valahogy tényleg másképp áll a dolgokhoz az ember egy szülés után! :)
Kívánom, hogy neked is olyan szép emlék maradjon, mint amilyen nekem!!!
Nem velem történt hanem a szobatársammal.
Beöntés után már harmadjára ment a wc-re, de nem ért oda amikor kellett volna. Aztán amikor érezte, hogy még jön gyors ráült a wc-re és mint kiderült azt a wc-t nem lehetett lehúzni. Szegény erre csak annyit tudott mondani, hogy "Na ezt is megéltem, hogy 30 éves koromban összeszarom magam" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!