Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák veletek történt e...

Kismamák veletek történt e cikis dolog szülés közben?

Figyelt kérdés
Lehet őrültség amit irok, de mi van ha véletlen pukizol közben, vagy bármi cikis, hiszen akkor az ember nem tudja magát ugy kontrollálni abban a kiszolgáltatott állapotban?
2012. márc. 17. 16:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%
Ohhh, az még csak hagyján ha pukizol, sokszor széklet is ürül, de hidd el , ez ott olyan természetes mint a levegő vétel, senki sem fog megütközni rajt, és te sem biztos, hogy észre veszed kitolás közben...
2012. márc. 17. 16:38
 2/27 anonim ***** válasza:
97%

Ne haragudj, de a puki a legkevesebb...

Nálunk az előkészítő egy átjáró egy vizsgáló és a szülőszobák között. Na mikor a szülésznő próbálja adni a beöntést, miközben a feneked az ajtóval szemben, és imádkozol, hogy na most ne jöjjön be egy doki sem (mert ugye ők arra rövidítenek, ha az osztályon rohangálnak)

Majd próbálsz úgy eljutni a zuhanyzóig, hogy lehetőleg ne cssurranjon be, és a wcn épp ne üljön senki...

Hát örültem volna, ha csak annyi nyügöm van, h a pukit nem tudom visszatartani.

Hozzáteszem az oldalamon feküdve vajúdtam, mikor a kislányom feje beilleszkedett, és azzal a lendülettel kirepesztette a burkot, engem meg elöntött a magzatvíz. Le voltam takarva egy lepedővel, és csak a lotyogásra lettem figyelmes. Azt hittem, bepisiltem, nagyon hülyén éreztem magam.

2012. márc. 17. 17:00
 3/27 anonim ***** válasza:
96%

Nem őrültség.Már gondolkoztam, hogy én is megkérdem, azt tudtam, hogy néha jön széklet is, de a puki része nekem is ismeretlen volt.

Nemsokára szülni fogok, első baba, szóval nem tudom mire számítsak.

Köszönöm én is a válaszolóknak, és neked is, kérdező, hogy kiírtad!

34. hkm

2012. márc. 17. 17:51
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
nem kaptam beöntést, jött széklet is, de ha nincs beöntés és kemény (már bocs) akkor jobban le tudnak tisztítani..Mondta a szülésznő és az orvos is, hogy régen adtak beöntést és úszott az ágy
2012. márc. 17. 17:57
 5/27 anonim ***** válasza:
96%
Bármi történik is, hidd el,az ott,abban a pillanatban és helyzetben nem lesz cikis.Én beöntést se kaptam,és van egy olyan érzésem (de nem vagyok benne biztos),hogy nem csak a szele jött.A nővérek,orvosok már hozzá vannak szokva,ők nem fognak megbotránkozni,te meg észre se fogod venni,max annyit,hogy hoppá,már megint cserélik a lepedőt.Alattam legalább 4szer cseréltek.Szerintem ebbe ne is gondolj bele,mert nem fog számítani.
2012. márc. 17. 18:03
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Oxitocint kaptam folyamatosan, így nem tudtam soha elmenni pisilni. Mindig szóltam a szülésznőnek, hogy kell, de mindig volt valami, amiért nem tudtam elmenni, aztán begyorsultak az események, jött az EDA. Már eszembe sem jutott, hogy kell. Aztán egyszercsak mondom a férjemnek, hogy valami folyik alul. Sejtettem, hogy nem a magzatvíz lesz, mert az már jóval előtte elfolyt... Nekem ez elég kínos volt, főleg úgy, hogy nem is érzed hogy pisilsz:)
2012. márc. 17. 18:09
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
A kórházban az előkészítőtől a szülőszobáig egy olyan folyosó szakaszon is át kellett haladnom, ahol már igazából az orvoson és a szülésznőn kívül akárki láthatott volna. Burkot repesztettek az előkészítőben, aztán visszaküldött a doki a szülőszobára. Hát mondanom sem kell, hogy végig ömlött a magzatvíz. Mondjuk akkor ott ezt észre sem vettem, érezni éreztem, de nem tudatosult. Arra emlékszem csak, hogy a szülésznő és a takarító beszélgetett, hogy ezt miért így kellett megoldani, hogy hogy nem volt az orvosomnak annyi esze, hogy végig fogok "locsolni" mindent... Kicsit ciki volt, de ott abban a pillanatban ez érdekelt a legkevésbé.
2012. márc. 17. 18:29
 8/27 anonim ***** válasza:
97%
Az cikinek számít hogy 14 óra fájások nélküli "vajúdás" közben elaludtam a szülőágyon és úgy horkoltam hogy a szülésznők és a doki az ajtóban állva nevettek rajtam.De egyébként amikor a szülőszobára kerültem azt mondták nyugodjak meg itt semmi nem kínos vagy ciki!
2012. márc. 17. 19:52
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Én végig attól rettegtem a terhesség alatt, hogy majd bekakilok a kitoláskor. Hát, ilyen nem történt szerencsére (azt hiszem), viszont arra határozottan emlékszem, hogy mikor csak nyomtam és nyomtam magamon kívül, akkor végiggondoltam, hogy na most ide is csinálhatnék, de abszolút nem érdekelne... Ott és akkor tényleg minden átértékelődik az emberben.

A vajúdás alatt pisilnem kellett, de CTG-re voltam kötve és ágytálba nem ment, aztán ahogy haladtak az események erről el is feledkeztünk.

Mikor a szülésznőm visszavitt szülés után a szobámba, mondta az osztályos nővérnek, hogy kicsit később kísérjen ki pisilni, először ne egyedül menjek nehogy elájuljak. Aztán hozzátette, hogy de ez nem most lesz még, mert "kitolás közben ürült a hólyag".

Ezek szerint bepisiltem...

De valahogy nem érzem/éreztem cikinek csak egy kósza pillanat erejéig. Hihetetlen, de valahogy tényleg másképp áll a dolgokhoz az ember egy szülés után! :)

Kívánom, hogy neked is olyan szép emlék maradjon, mint amilyen nekem!!!

2012. márc. 17. 19:59
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem velem történt hanem a szobatársammal.

Beöntés után már harmadjára ment a wc-re, de nem ért oda amikor kellett volna. Aztán amikor érezte, hogy még jön gyors ráült a wc-re és mint kiderült azt a wc-t nem lehetett lehúzni. Szegény erre csak annyit tudott mondani, hogy "Na ezt is megéltem, hogy 30 éves koromban összeszarom magam" :D

2012. márc. 17. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!