Nagyon fájósan. Gátmetszésem volt, azt hittem, menten szétszakadnak a varratok, de persze nem :=)
2011. aug. 6. 12:03
2/23 anonim válasza:
Én megvártam amíg már nagyon kell, elmentem, és egy nedves törlőkendőt szorítottam a gátsebemre, hogy ne feszüljön. Így elég simán vettem ezt az akadályt:)
2011. aug. 6. 12:03
3/23 anonim válasza:
Elsonel nehezen.
Annak koszonheto ez, hogy a szules napjan egesz nap hasmenesem volt es alig ettem valamit.
Masnap nem tudtam nagywc-zni emiatt, harmadik nap mar igen.
A masodik szules utan ilyen gond nem volt, keso este szultem, reggel mar volt nagydolgom is siman.
Nekem nem fajt, nem volt gond, de gatmetszesem sem volt, gatvedelemmel szultem.
2011. aug. 6. 12:05
4/23 A kérdező kommentje:
Az intim törlőkendőt belehet dobni a wc-be? Nem akarom eldugítani a csatornákat. :-)
2011. aug. 6. 12:08
5/23 anonim válasza:
Első próbálkozásnál gondoltam megmutatom, hogy ki vagyok én, aztán majdnem elhánytam magam, de ott lenn nem sikeredett semmi. :-) Aztán hozattam be sütőben sült krumplit, meg anyu küldött mellé sült kacsahusit. Nekem a krumlitól (ettől a fajtától) mindjárt kell. Lett is eredménye, mondjuk azért nem volt kellemes.
Második szülés után is hoztak krumplit, de mire odaért már túl voltam rajta, az nem volt annyira vészes.
2011. aug. 6. 12:10
6/23 anonim válasza:
Nekem nem fájt, de iszonyatosan féltem nem is a gátmetszés miatt hanem az aranyerem is kijött szüléskor.
2011. aug. 6. 12:25
7/23 anonim válasza:
nekem császárom volt és csak a negyedik nap tudtam nagydolgot produkálni,annyira féltem hogy felszakad a varratom.amikor végre sikerült az igen csak fájdalmasra sikeredett,pedig ittam és ettem is rostost.:(
2011. aug. 6. 12:28
8/23 anonim válasza:
Nekem a harmadik nap sikerült.Aznap már hozta a nővérke a hashajtót is,hogy ha nem sikerül akkor majd ezzel.De azért összejött.Félve kínlódtam ki,mert elég nagy gátsebem volt.Én is raktam a sebre popsitörlőt amég nyomtam.Majd a kendőt zacskóba raktam,és a kukába dobtam,mert az ilyeneket nem szabad lehúzni a wc-be,mert dugulást okoz.Utána egyre könnyebb lett.
2011. aug. 6. 12:36
9/23 anonim válasza:
Nem, a törlőkendő nem wc-be dobható.
2011. aug. 6. 12:38
10/23 anonim válasza:
Hatalmas gátmetszésem volt, és nagyon féltem elmenni wc-re. a 3 napon próbáltam meg, de előtt összeittam egy csomó rostos üdítőt, és guttalax cseppet is bevettem. Egyáltalán nem volt olyan szörnyű, mint amire számítottam, "sima" ügy volt :) Utána már nem volt gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!