Nekem a második napon sikerült, gátsebbel, eléggé féltem, de én elébe mentem a dolgoknak, hozattam őszibarackot...:) végülis nem volt olyan borzasztó, mint ahogy azt először elképzeltem...
2011. aug. 6. 12:41
12/23 anonim válasza:
Én is rosszabbra számítottam. Akkor mentem el wc-re, amikor már tuti biztos voltam a dolgomban. :)
Nekem egy bajom volt, de az csak később, itthon alakult ki: a beleim fájtak de borzasztóan. De még egy szellentésért is vért izzadtam. Ez kb. 1 hétig tartott, de az brutális volt. Gondolom a belső szerveim igyekeztek vissza a helyükre.
2011. aug. 6. 12:51
13/23 anonim válasza:
Szerencsére nem volt gond. Természetes úton szültem. Nagyon féltem tőle, de kaptunk kúpot, és én már másnap elmentem a wc-re, kúp, negyed óra múlva produkáltam...:) persze nem kell pluszban nyomni,mert bármi megtörténhet,csak óvatosan.
2011. aug. 6. 12:57
14/23 anonim válasza:
Császáros voltam,nagyon féltem a doki és a nővér azt mondta, hogy kávé, alma és Actimel.
Bevált,... gyorsan és fájdalommentesen jött.
2011. aug. 6. 13:49
15/23 anonim válasza:
Nedves WC papírt beledobhatod a WC-be.Drogérikban találsz több fajtát is.
2011. aug. 6. 14:15
16/23 anonim válasza:
Mi kaptunk egy enyhe hashajtót a 2. napon. Én csak egy felet mertem bevenni, miután az előttem egy nappal szült társam egy egészet bevett és szegény le sem szállt a WC-ről.
2011. aug. 6. 14:44
17/23 anonim válasza:
Az elsö szülés után rettenetes volt, idegen helyen nem tudok... no a wc, hát a blaha aluljárója tisztább... meg rohanás a kicsihez vissza. Éppen sikerült egy icipici a kórházban, mikor hazajöttem kértem egy igazi kvból főzött "erőset".
Második szülés után mindenki kapott hashajtót vagy mi is az lav valami... Nyugi is volt, és észre se vettem, hogy sikerült...
A gátsebem hála nem fájt.
2011. aug. 6. 15:48
18/23 anonim válasza:
2 gyereket szültem,nem volt gátmetszésem...így-hála az égnek-ne igazán volt gondom a nagy dologgal(ami a szülés másnapján már sikerült is).Kicsit feszült odalent minden,de nem fájt.
2011. aug. 6. 16:49
19/23 anonim válasza:
Nálunk adnak kúpot, az nagyban megkönnyíti.
2011. aug. 6. 21:52
20/23 anonim válasza:
Nekem szülés utáni 4-ik reggel sikerült úgy, hogy előző este kaptam valami lazító bogyót :S Érdekes volt, alig értem el a mosdóig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!