Tudtok a hipnózisban szülés lehetőségéről?
Ez mekkora marhaság! Sok nő retteg a szüléstől, és ezt kihasználva mindenfélét kitalálnak, hogy minél több pénzt legomboljanak a nőkről. Ne reklámozd inkább, mert ezzel nem teszel jót senkinek, csak annak, aki ezt tanítja, zsírosabb lesz a pénztárcája.
Én 2-szer szültem mindenféle érzéstelenítés nélkül. A 2. szülésem 3 óra volt mindennel együtt. Nem hinném, hogy ennél könnyebben, és fájdalommentesebben lehetett volna szülni, akármilyen előképzésben veszek részt.
Egyébként fájdalom nélkül nem lehet szülni, mert akkor honnan tudnád mikor kell tolni?
Azt meg végképp nem értem, hogy egyesek csupán a fájdalomtól való félelem miatt előre befizetnek egy császármetszésre. Miért tennél ilyet a saját testeddel? Az egy komoly hasi műtét. Én inkább rettegtem attól, hogy felvágják a hasamat, és úgy vegyék ki a gyereket, nemhogy még külön kérjem, sőt, extra díjat fizessek érte!
REKLÁM VOLT.
Keressünk rá google-ban......köszönjük a reklámot.
10 év múlva szül és fogadott orvost emleget, majd amikor erre felhívja a figyelmet valaki, akkor a fogadott orvos ismerős lesz hirtelen.
Reklám. Aki 10 év múlva szül, az mit keres a szülés témakörben?
Ezt en sem ertem, pedig egy oltari nagy reklam az egesz :)
Kedves 20-as valaszolo: csak nem egy es ugyanaz vagy, mint a kerdezo? Csak mert gyanusan nincs szazalekod :P
Kerdezo: 10 ev sok ido. Jo felkeszulest!
Szerintem is ugyanaz a 20-as válaszoló, nagyon védi a kérdezőt!
Ja, én viszont nem az vagyok aki te vagy, kedves szintén 86%-os, még mielőtt valaki azt gondolja :-DDD
...a multkor meg 87%-os voltam :O. Na valakinek fajt az igazsag.
Amugy meg, ha akarnek sem tudnek ekezettel irni ;):)
20-as vagyok, aki életében először hozzászólt vmihez, de kár volt...
az első szülésem egy katasztrófa volt, pedig meg voltam róla győződve, h velem minden rendben lesz, minden simán megy majd, én miért ne tudnék szülni... hát nem jött be
most ebből a könyvből készülök, és remélem minden másképp alakul
csak ezért szóltam hozzá, mert van róla némi fogalmam, h mi az a hipnózisban szülés, de mindegy is
Egyetértek a 9. Válaszolóval. Nekem is hüvelyi szülésem volt, és cirka 2 hétig nem tudtam ülni sehogy sem, a nagyvécézés olyan volt, mintha újra szültem volna, stb ... Kb. 8 cm hosszú aranyerem lógott a fenekemből, el lehet képzelni, milyen fájdalommal járt ... Az unokatestvérem, aki pedig császárral szült, a szülés másnapján azt mondta, hogy ez aztán semmiség volt. Nem fájt a hege, tudott sétálni, ülni, feküdni ... Nem lehet általánosítani.
Kedves Kérdező, én pedig azt ajánlom, inkább kérj epidurális anesztéziát, ha fájdalommentességet akarsz! (Mármint, ha nem működik a hipnózis.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!