Kismamák, akik fogadott orvosnál szültök, ha úgy érzitek, beindul a szülés, ti rögtön felhívjátok a dokitokat, függetlenül attól, hogy sor kerül-e rögtön a szülésre?
Én mikor úgy éreztem, hogy itt az idő, akkor először a szülésznőmet hívtam, elmondtam neki mit érzek...stb, akkor mondta ő, hogy induljunk a kórházba, és hívjam a dokimat is, mire beértünk ott is volt mindenki.
De a bevett eljárás ilyenkor tényleg az, hogy a szülészetről hívják az orvost, ha tényleg szülésre kerül a sor.
Nekem mondta a doki, hogy őt ne hívjam fel, mert őt úgyis értesítik majd a kórházból.
Persze amikor beindultak a fájásaim, én mégis felhívtam :) Nem haragudott, viszont rámripakodott, hogy mit telefonálgatok, miért nem vagyok már a kórházban (egyből 3 perces fájásaim voltak, és tudta, hogy az első babámat is hamar megszültem).
Végül is majdnem egyszerre értünk be a kórházba, és már jöttek is a tolófájások :)
nekem is azt mondta a doki, ha 5 perceseim vannak, vagy folyik a magzatvíz, menjek be a kórházba, és aha biztosan szülünk, akkor meg a kórházból rácsörögnek.
így is volt :)
és én csak utólag adtam pénzt, neki is, meg a már előtte kiválasztott szülésznőnek. (70+30 ezret)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!