Ki érzi úgy, hogy ma beindul a szülés?
Egész nap olyan előérzetem van, hogy ma este/éjszaka biztosan megindul kifelé a baba,takarítási, pakolási kényszerem van, emelett görcsölgetek és keményedik a pocakom. Érez valaki hasonlót?
39+5 hetes kismama
én csak reménykedem,hogy a ma érkező hidegfront beindítja a szülést! Nekem a fenekem fáj,mindegy,hogy ülök,állok,fekszek!
Írd meg a megszületik a baba! Szerintem én még itt leszek (egyben) jóóóóó pár napig!
Mielőbbi könnyű szülést,és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,39hkm
Köszönöm a válaszokat! :-)
Drukkolok azoknak, akik a mai frontra számítanak!
Nektek is könnyű szülést + sok boldogságot!
Ma voltam magzatvíz vizsgálaton és méhszáj vizsgálaton(1111),azt mondta a doki hogy lehet beindul tőle... Fáj a derekam meg a hasam alja de nem rendszeres,de most kb 3 perce erős fájás kapott el... Reménykedek hogy éjszaka megyek :)
40+3 km
Egyben vagytok még?
Nekem ennyit csinált a vihar: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Na,akkor Neked a kövi front (azt hiszem pénteken lesz) mát tuti kihozza a bébit! :-D
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Üdv:a 2gyerkőcös,39heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!