Haskeményedésem volt délelött 13percenként, rá kér orára 10percenként aztán 3szor volt 5percenként. De azota csak rendszertelenül. Mi lehet ez? Lehet éjjel még beindul a szülés? 39hkm
Ezt hívják rendszertelen fájásnak, vagy jóslónak.
Lehet, hogy beindul hamarosan, de az is lehet, hogy nem.
Első babámmal a rendszertelen fájások kedd éjjel kezdődtek és csütörtök hajnalban született a lányom. Szerda este 11-kor volt az első "rendes fájásom", az sokkal keményebb volt, mint az előzőek.
Második babámmal már 2 héttel a szülés előtt voltak másfél órán át 5 perces jóslófájásaim, aztán leálltak...
Figyeld az időközöket és a hosszokat is. Egy rendes fájás minimum 40-60 másodpercig tart, és pontos időközönként jön.
Ülj be egy meleg kád vízbe, akkor általában leállnak.
Szülésznőm tanácsára este egy fél pohár vörösbort ittam, azzal jól tudtam aludni.
Pihenj sokat, kell még az energia!
Szép szülést!
szerintem hamarosan anyuka leszel :)
ha nem múlik el melegvíz hatására sem,
akkor ez már nem jósló
ideje szedelőzködni
pláne ha érzel menszi szerű görcsöket is
irány a kórház
vagy már bent is vagy? :))
gratula majd a kisbabához
A cuccom összekészitve,de nem vagyok a korházba....és nem is merek elindulni...szülésznőm azt mondta hogy ha nem rendszeres akkor ne induljak...de megy a szenvedés....
folyton keményedik a hasam....
Első vagyok.
Hát szerintem is jobb otthon vajúdni. Ez még elhúzódhat. Nekem mindkétszer, amikor "beindult rendesen", akkor már nem tudtam volna netezgetni, meg semmi ilyet, még a szülésznőt is a férjem hívta...
De az is lehet, hogy tényleg beindul.
Tudom, hogy nehéz, de szerintem próbálj pihenni, ahogy a legjobban érzed magad, ha kívánsz enni, egyél, kell majd az energia.
Szurkolok!
Hát édesanyám nagyon könnyen szült....nem volt fájása...vizsgálatra ment be...és kiderül hogy 4ujjniyra i van tágulva...
Honnan tudom hogy menni kell ha nekem is lesz?
Szülésznöm azt mondta előfordulhat...
Egyrészt nem biztos, hogy ebben a dologban anyukádra ütöttél, másrészt szerintem TUDNI FOGOD!
Én mindkét szülés előtt úgy voltam, hogy állandóan bizonytalankodtam, de amikor TÉNYLEG indult, akkor biztos voltam benne.
Bízz magatokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!