Tudtok a hipnózisban szülés lehetőségéről?
Figyelt kérdés
Csak szeretném felhívni a kismamám figyelmét arra, hogy mód van a teljesen fájdalommentes szülésre. Igaz elég magas a pszichiáterek óradíja, akik megtaníthatnak az önhipnózisra, de én enélkül nem mernék bele vágni. És lebeszéltem a fogaot orvosommal, hogyha kiderül, hogy még sem sikerült eltanulnom, akkor legyen lehetőség a császár metszésre. Nem szeretném, ha elítélne bárki is, amiatt hogy ennyire félek, mert az a véleményem ,hogy ez a félelem jogos. Én nem lennék képes 5 vagy 10 - 15 órán keresztül átélni azt a pokoli kínt, amikor egyébként is minden másodperc egy órának tűnik. Még a mensturációs fájdalmat se vagyok képes tolerálni. De sztem nem én vagyok az egyedüli. Ezt a kérdést azoknak írtam, akik hasonlóan hozzám tényleg fel szeretnének készülni a szülésre, és nem úgy belevágni, hogy "ó teljesen mindegy milyen lesz, 15 órán belül úgy is túl vagyok rajta."2012. márc. 13. 13:32
21/54 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy könyvből is fellehet készülni, ha vkinek az anyagi helyzete nem engedi meg a pszichiátert. Lehet, hogy neked jóval nagyobb a fájdalomküszöböd mint nekem. Én mindenesetre azért nem tartom betegesnek a félelmem, mert tényleg elég riasztónak hangzik 15 óra pokoli kín. Vagy csak számomra? Lehet azért van bennem ez a félelem, mert nekem nagyon erős menstuációs görcseim vannak, és kb másfél óra után teljesen kimerülök tőle mind fizikailag mind idegileg mind lelkileg.
2012. márc. 13. 14:10
22/54 A kérdező kommentje:
Az edával meg az a baj ,hogy azt csak azután adják ,hogy 2 cm-re kitágult az ember, és a kitolás idejére kiszedik.
2012. márc. 13. 14:11
23/54 A kérdező kommentje:
kb 10 év múlva fogok szülni, ennyi idő alatt bőven el lehet sajátítani.
2012. márc. 13. 14:13
24/54 A kérdező kommentje:
De sztem 1 év bőven elég rá.
2012. márc. 13. 14:13
25/54 anonim válasza:
10 év múlva szülsz és már van fogadott orvosod????
Kamuuuuu szagot érzek!
26/54 anonim válasza:
Nézd, mindegy, a szülés fáj, ha te így látod jónak a megélését, tedd, de ez azon nem változtat, hogy van, aki nem a pokoli kínokat vizualizálja maga elé a várandósság során, tekintve, hogy könnyen meg lehetne bolondulni, ha ezt tennénk. És igen, van, aki ettől nem retteg, és ezek nem érdeklik, ezt meg neked kell elfogadnod. Ennyi.
27/54 anonim válasza:
10 év múlva, és ledumáltad a császárt??? Igen, akkor köszönjük a lehetőséget és a reklámot, nem élünk vele. :))) Jóég.
28/54 A kérdező kommentje:
Még nincs felfogadva. Csak ismerősünk, és beszéltünk róla.
2012. márc. 13. 14:15
29/54 anonim válasza:
Amúgy meg ki cseszegette a kérdezőt? Idejön fellengzős stílusban az azóta már kicserélt kérdésével, hogy mi miért nem hipnózisban szülünk.
Tuti vagy kamu vagy kicsit nem túl okos a kérdező, hogy finoman fogalmazzak.
30/54 anonim válasza:
"És lebeszéltem a fogaot orvosommal"
Te írtad! Miért kamuzol, mire jó ez? Unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!