Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudtok a hipnózisban szülés...

Tudtok a hipnózisban szülés lehetőségéről?

Figyelt kérdés
Csak szeretném felhívni a kismamám figyelmét arra, hogy mód van a teljesen fájdalommentes szülésre. Igaz elég magas a pszichiáterek óradíja, akik megtaníthatnak az önhipnózisra, de én enélkül nem mernék bele vágni. És lebeszéltem a fogaot orvosommal, hogyha kiderül, hogy még sem sikerült eltanulnom, akkor legyen lehetőség a császár metszésre. Nem szeretném, ha elítélne bárki is, amiatt hogy ennyire félek, mert az a véleményem ,hogy ez a félelem jogos. Én nem lennék képes 5 vagy 10 - 15 órán keresztül átélni azt a pokoli kínt, amikor egyébként is minden másodperc egy órának tűnik. Még a mensturációs fájdalmat se vagyok képes tolerálni. De sztem nem én vagyok az egyedüli. Ezt a kérdést azoknak írtam, akik hasonlóan hozzám tényleg fel szeretnének készülni a szülésre, és nem úgy belevágni, hogy "ó teljesen mindegy milyen lesz, 15 órán belül úgy is túl vagyok rajta."
2012. márc. 13. 13:32
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy könyvből is fellehet készülni, ha vkinek az anyagi helyzete nem engedi meg a pszichiátert. Lehet, hogy neked jóval nagyobb a fájdalomküszöböd mint nekem. Én mindenesetre azért nem tartom betegesnek a félelmem, mert tényleg elég riasztónak hangzik 15 óra pokoli kín. Vagy csak számomra? Lehet azért van bennem ez a félelem, mert nekem nagyon erős menstuációs görcseim vannak, és kb másfél óra után teljesen kimerülök tőle mind fizikailag mind idegileg mind lelkileg.
2012. márc. 13. 14:10
 22/54 A kérdező kommentje:
Az edával meg az a baj ,hogy azt csak azután adják ,hogy 2 cm-re kitágult az ember, és a kitolás idejére kiszedik.
2012. márc. 13. 14:11
 23/54 A kérdező kommentje:
kb 10 év múlva fogok szülni, ennyi idő alatt bőven el lehet sajátítani.
2012. márc. 13. 14:13
 24/54 A kérdező kommentje:
De sztem 1 év bőven elég rá.
 25/54 anonim ***** válasza:
90%

10 év múlva szülsz és már van fogadott orvosod????

Kamuuuuu szagot érzek!

26/54 anonim ***** válasza:
Nézd, mindegy, a szülés fáj, ha te így látod jónak a megélését, tedd, de ez azon nem változtat, hogy van, aki nem a pokoli kínokat vizualizálja maga elé a várandósság során, tekintve, hogy könnyen meg lehetne bolondulni, ha ezt tennénk. És igen, van, aki ettől nem retteg, és ezek nem érdeklik, ezt meg neked kell elfogadnod. Ennyi.
2012. márc. 13. 14:14
 27/54 anonim ***** válasza:
10 év múlva, és ledumáltad a császárt??? Igen, akkor köszönjük a lehetőséget és a reklámot, nem élünk vele. :))) Jóég.
2012. márc. 13. 14:14
 28/54 A kérdező kommentje:
Még nincs felfogadva. Csak ismerősünk, és beszéltünk róla.
2012. márc. 13. 14:15
 29/54 anonim ***** válasza:

Amúgy meg ki cseszegette a kérdezőt? Idejön fellengzős stílusban az azóta már kicserélt kérdésével, hogy mi miért nem hipnózisban szülünk.

Tuti vagy kamu vagy kicsit nem túl okos a kérdező, hogy finoman fogalmazzak.

2012. márc. 13. 14:15
 30/54 anonim ***** válasza:

"És lebeszéltem a fogaot orvosommal"

Te írtad! Miért kamuzol, mire jó ez? Unatkozol?

2012. márc. 13. 14:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!