Ahol ti szültök, ott is be kell feküdni ha lejárt a 40. hét?
6hét múlva szülök,és már előre azon aggódom,hogy mi lesz majd a 2éves lányommal,ha be kell feküdnöm.Nyilván van apja,aki vigyázozn rá-csak még úgy sajnálnám olyan hosszú időre itthon hagyni..!
szóval: volt aki eltudta intézni,hogy csak a vizsgálatokra járjon be?
én sem értem,ha nincs panaszom,akkor miért kell befeküdnöm.A kórház 5 percre van autóval,ugyhogy remélem sikerül rábeszélnem a dokit,hogy itthon maradhassak.
Az első babával még befeküdtem,és akkor bent voltam 2hétig,mert nem akart beindulni a szülés.végül beindítottak-és a végén meg megcsászároztak :-(
Ezért is félek,hogy megint így járok..
tudom,hogy van akinek sokkal rosszabb,mert több heteket fekszenek bent,és örülök,hogy eddig megúsztam és minden rendben ment a terhességgel.csak nem látom értelmét befeküdni,ha a kórház közel van és ha kell napi 2-3szor is be tudnék menni vizsgálatokra.
Egyébként nem minden kórházba fektetik be az embert a lejárt időbontba..!
Szia!
Dokin is múlik. Nálunk protokoll szerint befektetnek, de én nyaggattam a dokinőmet és engedményt tett. Szerdára voltam kiírva, ő csütörtökön dolgozott, aznap kellett mennem. Azt mondta, vigyek cuccot, mert ha kell, befektet. Megnézte a magzatvizet, az oké volt, így elengedett. De vállalnom kellett a napi NST-t és felkészített, hogy mindenki ferde szemmel fog rám nézni, és mindig alá kell írnom a saját felelősségemre távoztam papírt. Nekem mindegy volt, 2 éves volt az én fiam is, és problémamentes a terhességem. Nem akartam bent dekkolni. Amúgy ő is csak 5 napot adott volna, utána be kellett volna feküdnöm. Szerencsére azt a lányom már nem várta meg:)
Egyszóval én elintéztem. Sok sikert!
szia, nekem az elsőnél be kellett feküdnöm 33. hetesen, mert keményedtem. Ígértek Mg-ot, tüdőérlelőt, napi vizsgálatokat, semmit nem láttam belőle, így hazakértem magam, nem dolgoztam, pihentem. Aztán a 40. héten ismét be akartak fektetni, nem hagytam, semmi gondom nem volt, így minden nap aláírtam a "saját felelősségére távozik", kiskönyvemben is mindenhova feltüntették, így biztosították magukat az orvosok (és orvosom).
végül pontosan 41. hétre spontán indult meg a lánykánk, természetes úton született.
(amikor befektettek 33 hetesen, se aludni, se pihenni nem tudtam az anyukáktól, éjjel bömbölve tologatták a gyereket a folyosón, így rosszabb volt, mint itthon feküdni).
Most a másodikkal óvatosabb vagyok, van itthon Mg, de inkább bejárok én is 40 hetesen majd vizsgálatokra naponta, mint bent feküdni. A lányunk a várható szülés körül lesz 15 hós. Nem hagyom magára.
(egyébként az orvosok nagyon nem nézték jó szemmel, hogy nem fekszem be, de tudtam, hogy nem lesz gond.Legkésőbb 41+3 naposan feküdtem volna be indításra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!