Hogyan tetted túl magad lelkileg azon, hogy császármetszésed volt?
Nekem is császár volt,nem vajúdtam 1 percet sem de SOHA megsem fordult a fejembe hogy bánjam vagy lelki problémát okozzon.
Így alakult,minden rendben az a lényeg.Számomra ugyanaz mint ha simán szültem volna!
En is mashogy terveztem.Nem terveztem terhessegi cukorbetegseget,sok magzatvizet majd pedig a szulesinditast.A sok viz elsodorta a koldokzsinort ami beszorult ezzel elzarva az oxigent.Alig vert a kis szive amikor kikuldtek a ferjem es engem azonnal altattak.3-4ora mulva felebredtem es homalyosan eleinte de lattam a gyereket.A fejem ringatta eppen.Nem sokkal kesobb kis segitseggel megszoptattam.
Nincs hianyerzetem nem vagyok kevesebb az en velemenyem szerint igenis szultem!!
Aki szerint pedig nem azzal szivesen csereltem volna.
Ne aggodj biztos el fog mulni ,gondolom a 30 oras vajudas is kozrejatszik nem csak a csaszar.
Majd legkozelebb huvelyi uton szulsz!Vagy utana. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!