Az unokaöcsém ma hajnalban 29. hétre,800g-mal született. Ugye van esélye? Szörnyen aggódunk.
Az anyuka egyelőre (általunk ismeretlen okokból) hetek óta magas vérnyomással küzdött, két hete kórházban volt. Hajnalban tartva az esetleges agyvérzéstől beindították nála a szülést. A baba életfunkciói az orvos szerint "átlagosak", bár a pulzusa alacsonyabb, mint kellene, ezt (is) kezelik.
Mivel számolhatunk? Rettenetesen aggódik a család, nehezen összejött első baba...
ó, ezek nagyon jó hírek. esetleg tudsz majd írni egy súlyt hogy most hol tart a fiúcska? lehet hogy már szilveszterkor otthon lesztek.
a lányomat meglepetésszerűen egy héttel hamarabb hazahozhattuk a vártál :) a lényeg hogy jól legyen, megerősödjön és várjuk a fotót.biztosan érzi hogy nagyon nagyon sokan küldik felé a pozitív energiát :)))) Testvéredéknek meg kitartást még az elkövetkező pár hétben, biztosan azért nehéz lesz a karácsony.
Sziasztok!
Először is elnézéseteket kérem, amiért ilyen hosszú időre eltűntem, és nem tudtam boldog, békés ünnepeket kívánni mindannyiotoknak, hát most utólag megteszem :)
A pici jól van, már majdnem 2 kg, január 2-án mehet haza végre az anyukájához és apukájához, már rettenetesen várják. :) Holnap kerítek elő fotókat, ahogy ígértem! :)
Ez nagyon jó hír :) Nektek is kellemes ünnepeket és a családnak is boldog új évet, és sok sok egészséget! majd ha lesz rá módod adj egy cuppanós puszit a fiúcskának a nevünkben és súgd meg neki: nagyon ügyes fiú, azt üzenjük :)
és várjuk a képet.
Szia!
Otthon van a pici fiú, hogy érzi magát? Remélem jól van, ha lesz időd rakj fel róla képet.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!