Akik szedtek terhesvitamint mekkora babájuk született?
Ezekre a kérdésekre lennék kíváncsi:
1, Milyen vitamint szedtél terhességed alatt?
2, Mekkor súllyal, és fejkörgofattal született a babád?
Amúgy csak kíváncsiságból kérdem, én a 20. hétig szedtem Elevitet, aztán a 28. hétig Gravidát utána már semmit. 3650 gramm, 53 cm lett a babám. 36-os fejkörfogattal.
Előre is köszönöm!
1.gyerkőcnél nem szedtem(1992-ben még nem volt),3350 grammal,és 49 centivel született,36-os fejkörfogattal
2. babánál(3 éves) Elevitet szedtem a 7. hónapig,a kicsi 3090 grammal,és 54 centivel született,34-es fejkörfogattal
Ugyanazt a vitamint szedtem mindkét gyerekemmel. (Már nem létezik ez a fajta, de az Elevithez nagyon hasonlított az összetétele)
Első gyerek: 2850 g
Második: 3660 g
Fejátmérőt tudok, az 9,3 cm volt azt hiszem mindkettőnél...
Első terhességnél Elevitet szedtem végig, a második trimesztertől már nem naponta hanem heti 3x átlagosan, az utolsó trimeszterben pedig heti 1-2 alkalommal.
Kislányom 2860 grammal született és 50cm-el, de a fejkörfogatot nem tudom.
febion, elevit, gravida: ezeket szedtem a terhesség alatt.
2100 grammal született, mert koraszülött volt:(
1. Femibion. Jelenleg is fejés alatt.
2. 3050 g, 52 cm, fejkörfogat passz..
1.baba 3450 gr 56 cm
2. baba 3830 gr 57 cm
Mindkettőnél elevitet szedtem elejétől a végéig.
Anyám anno nem szedett semmit és nem is nagyon evett, mert hányt mint a lakodalmas kutya, de a bátyámmal mi az én gyerekeimnél is nagyobbak voltunk.
elsőnél szedtem elevitet. 3050 g 50 cm
másodiknál nem szedtem csak az első 3 hónapban Elevitet. 4 kg, 61 cm
1. Elevit és Femibion
2. 3,25 kg,53 cm,33 cm-fejkörfogat, kislány
1: Elevitet szedtem végig, kisfiam a 42. héten 3850 grammal, 59 centivel, 36-os buksival született.
2: Semmit nem szedtem, kislányom a 38. héten 3750 grammal, 59 centivel, 36-os buksival született.
Azért írtam a heteket, mert 4 hét különbséggel születtek, és szinte ugyan akkorák voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!