Akik szedtek terhesvitamint mekkora babájuk született?
Ezekre a kérdésekre lennék kíváncsi:
1, Milyen vitamint szedtél terhességed alatt?
2, Mekkor súllyal, és fejkörgofattal született a babád?
Amúgy csak kíváncsiságból kérdem, én a 20. hétig szedtem Elevitet, aztán a 28. hétig Gravidát utána már semmit. 3650 gramm, 53 cm lett a babám. 36-os fejkörfogattal.
Előre is köszönöm!
Első 3 hónapban Ladeevit, utána Elevit kb. 7. hónapig.
3950 g, 58 cm lett a kislányom.
41+3 hétre született a lányom 3970 gr és 55 cm, 37-es fejecske:):)
Elevitet szedtem, kb 0 27. hétig naponta, utána nagyjából egy héten 2-3at, és az utolsó két hétben semmit,mármint a kiírt naphoz képest utolsó két hétben
Első gyerkőc: 13. hétig tudtam szedni az Elevitet - mert annyira rosszul voltam tőle! - 3970 g, 60 cm, 36 os fejkörfogat.
most a másodikkal felváltva kezdtem az Elevitet és a Gravidát de mivel egyfolytában hánytam abba kellett hagynom. már most óriási a lányom 3 héttel korábbra van saccolva! 31hetes kismami papíron...
elevit
2800 gr, 50 cm, viszont olyan síma volt a bőre, hogy a csecsemősök azt mondták, biztosan elevit-baba.
Amúgy hülyeséget kérdezek biztos, de ha a baba elvonja a szervezetedből a vitaminokat, a terhesvitaminnal magadat tartod karban, nem a babát. Akkor mi köze a baba méretének a vitaminokhoz? NEm azt kellene inkább megkérdezd, hogy ki milyen vitaminnal milyen gyorsan tette túl magát fizikailag a szülésen és a terhességen, illetve ki milyen nehezen viselte a várandósságot? A terhesvitamin szerintem nem a babát támogatja, hanem épphogy az anyukát.
Gravidát szedtem elejétől az utolsó pillanatig
kisfiú 3350g 51cm 33cm buksi
2 nappal hordtam túl a terhességet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!