A szülés előtt utolsó mérésen mekkorára becsülték a babát, és végül mekkora súllyal született?
Mennyi idő telt el az utolsó mérés és a szülés között?
Azért kérdezem, mert a lányomat 1,5 héttel a szülés előtt 3300gramm körülire becsülte a doki. Mai napig nem értem mi alapján... végül 2860 grammal született.
Nem fogyott vissza méhen belül, nem volt semmi gond vele vagy a lepénnyel.
Kíváncsi vagyok,hogy másnél is voltak-e ilyen eltérések.
Szia!
Az unokatesómnál szintén ez volt! Azt mondták neki 2 héttel szülés előtt hogy már 3 kg fölött van a baba! Erre megszületett 2800 grammal.
Nekem nem is mondott semmit a doki, csak annyit, hogy ez a becslés sokszor téved, ezért nem mondja hogy ennyi meg ennyi lesz!
Mondok durvát az ellenkezőjére. Dokim kb a 22-24. héten azt mondta,hha ilyen ütemben fejlődik a baba,3500 gr. lesz szülésre...(mindig pont az átlag értéken volt) Kiírt napon szültem egy kereken 3500 gr-os kislányt:)
Az utolsó hetekben egyébként már nekem sem saccolgatott...
32 hetesen annyit mondott az orvosom, hogy kisebb az átlagnál, pici baba lesz.
38 hetesen született 3750 grammal és 59 centivel. Nem nevezném kicsinek!
Nagyfiamat megsaccolták születése előtt egy nappal 3780-nak és 3790-nel született másnap.
Kicsit születése napján reggel 3100nak tippelték, és délután 2600zal született!!!
:)
Egyszer bejött, másszor nem!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!