A szülés előtt utolsó mérésen mekkorára becsülték a babát, és végül mekkora súllyal született?
Figyelt kérdés
Mennyi idő telt el az utolsó mérés és a szülés között?
Azért kérdezem, mert a lányomat 1,5 héttel a szülés előtt 3300gramm körülire becsülte a doki. Mai napig nem értem mi alapján... végül 2860 grammal született.
Nem fogyott vissza méhen belül, nem volt semmi gond vele vagy a lepénnyel.
Kíváncsi vagyok,hogy másnél is voltak-e ilyen eltérések.
2011. szept. 29. 16:40
21/25 anonim válasza:
36.héten 3000 gramm körülinek mondta és 4 hét múlva megszületett 2900 grammal.Nekem nagyon nem jött be.
22/25 anonim válasza:
36. héten 3100g-ra becsülték, 41+5-re született 3870 g-mal.
23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Úgy látszik, nem lehet általánosítani, van akinek jól mondják meg és van akinek nem.
Gondolom ez orvos és UH függő.
2011. okt. 1. 08:16
24/25 anonim válasza:
Pénteken 3200 g-ot becsültek +/- 10%. Vasárnap délután született meg a kislányom 3100 g-al. Nálam majdnem eltalálták.
25/25 anonim válasza:
Elnézést az offért, csak teljesen meglepődtem az egyik hozzászóláson.. 61 cm és majdnem 5 kg.. hatalmas baba lehetett.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!