Az unokaöcsém ma hajnalban 29. hétre,800g-mal született. Ugye van esélye? Szörnyen aggódunk.
Az anyuka egyelőre (általunk ismeretlen okokból) hetek óta magas vérnyomással küzdött, két hete kórházban volt. Hajnalban tartva az esetleges agyvérzéstől beindították nála a szülést. A baba életfunkciói az orvos szerint "átlagosak", bár a pulzusa alacsonyabb, mint kellene, ezt (is) kezelik.
Mivel számolhatunk? Rettenetesen aggódik a család, nehezen összejött első baba...
Köszönjük szépen, jól van a baba, bár nem szeretem elszólni magam. :)
Épp ma kaptam a híreket, hogy a 80 dkg-ra visszafogyás után a baba jelenleg 91 dkg-ot nyom, négy óránként anyatejcit kap, teljesen lekapcsolták a lélegeztetőről, és akkora hangja van, hogy híre ment az osztályon! :)
:)))) ez nagyon jó hír. Akkor csak tudják táplálni? Gondolom anyuka hősiesen feji a tejcsit. Szerintem ha stabilizálódik a légzése, akár lassan meg is ölelheti a picurt :)
Várunk majd még ilyen jó híreket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!