Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az unokaöcsém ma hajnalban...

Az unokaöcsém ma hajnalban 29. hétre,800g-mal született. Ugye van esélye? Szörnyen aggódunk.

Figyelt kérdés

Az anyuka egyelőre (általunk ismeretlen okokból) hetek óta magas vérnyomással küzdött, két hete kórházban volt. Hajnalban tartva az esetleges agyvérzéstől beindították nála a szülést. A baba életfunkciói az orvos szerint "átlagosak", bár a pulzusa alacsonyabb, mint kellene, ezt (is) kezelik.

Mivel számolhatunk? Rettenetesen aggódik a család, nehezen összejött első baba...

2011. okt. 12. 20:09
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
Szia!Az én párom 950grammal született 26éve!!Teljesen egészséges és erős fiatalember lett belőle hálistennek:)pedig nemsok esélyt adtak neki annó...ma már sokkal korszerűbb és fejlettebb az orvostudomány!Drukkolok,sok egészséget a picibabának:)!
2011. okt. 13. 13:42
 22/60 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönök, köszönünk minden biztató szót, sokat segít, tényleg.

A Pici is és Anyuka is Győrben van, az első éjszaka gond nélkül telt, Apuka is hazaért külföldről, már megnézte a fiát, szerinte ugyanolyan nyurga lesz, mint ő, és kikérte magának a pontatlan értesítést, Levi nem 80, hanem 87 dkg! :)

2011. okt. 13. 15:42
 23/60 anonim ***** válasza:

nagyon szép neve van az unokaöcsédnek :)

kérlek olykor írj róluk hogy hogy vannak. és ha meg hazamehetnek azt feltétlenül írd meg hogy mi is örülhessünk :))

szóval én írtam hogy ma az én 32 hétre született lányom együtt játszott két 24 hétre született kisfiúval :) édesek voltak nagyon.

2011. okt. 13. 18:18
 24/60 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok a babának és a családnak! Ma már minden esélye megvan arra, hogy egészséges gyerkőcs és felnőtt legyen.
2011. okt. 13. 18:41
 25/60 A kérdező kommentje:
Mindenképpen írni fogok, nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
2011. okt. 13. 20:27
 26/60 anonim ***** válasza:
Jó egészséget a babának és a mamának is! Minden rendbe lesz!
2011. okt. 13. 23:10
 27/60 sedacurforte ***** válasza:
Minden jót a babinak, és kitartást, minden rendben lesz!!
2011. okt. 14. 12:04
 28/60 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság van a picivel? Remélem rendben van minden?! Írj!
2011. okt. 17. 20:47
 29/60 anonim ***** válasza:
igen, írj már hogy van a pici fiúcska...és persze a mamája?
2011. okt. 17. 21:47
 30/60 anonim ***** válasza:
Hahóóóó nem írsz nekünk?? Nagyon kíváncsiak vagyunk!
2011. okt. 19. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!