Az unokaöcsém ma hajnalban 29. hétre,800g-mal született. Ugye van esélye? Szörnyen aggódunk.
Az anyuka egyelőre (általunk ismeretlen okokból) hetek óta magas vérnyomással küzdött, két hete kórházban volt. Hajnalban tartva az esetleges agyvérzéstől beindították nála a szülést. A baba életfunkciói az orvos szerint "átlagosak", bár a pulzusa alacsonyabb, mint kellene, ezt (is) kezelik.
Mivel számolhatunk? Rettenetesen aggódik a család, nehezen összejött első baba...
Nagyon szépen köszönök, köszönünk minden biztató szót, sokat segít, tényleg.
A Pici is és Anyuka is Győrben van, az első éjszaka gond nélkül telt, Apuka is hazaért külföldről, már megnézte a fiát, szerinte ugyanolyan nyurga lesz, mint ő, és kikérte magának a pontatlan értesítést, Levi nem 80, hanem 87 dkg! :)
nagyon szép neve van az unokaöcsédnek :)
kérlek olykor írj róluk hogy hogy vannak. és ha meg hazamehetnek azt feltétlenül írd meg hogy mi is örülhessünk :))
szóval én írtam hogy ma az én 32 hétre született lányom együtt játszott két 24 hétre született kisfiúval :) édesek voltak nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!