Szülés után izületi fájdalmak?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hónapos. Szülés előtt sosem volt semmi bajom. Most meg kb. 2 hónapja fájnak a térdeim, a bokáim, a talpam, alig tudok felállni sokszor. Volt valaki így? Mitől lehet? És mit lehet tenni?2011. júl. 26. 15:55
41/59 anonim válasza:
Én 3 hete szültem és ugyanezzel küzdök!! Úgy találtam rátok. Nekem a nőgyógyászom azt mondta,hogy kiürült ásványianyag raktárak okozzák. Nekem intéz egy feltöltő infúziót. Jövőhét hétfőn meg is kapom. Nekem is mindenem fáj és sajog .A vádlin a legjobban de a farizom és a derekam is .Nagyon rossz ... Én a pörgős nő alig bír labrallni .Hőemelkedés is van mellé néha 🙄
42/59 anonim válasza:
Kívancsi vagyok, az infúzió után mit tapasztalsz! Írd majd meg, kérlek! Reméljük, javulni fog az állapotod, nekem szülés után 2 hónappal kezdett bedurvulni, azóta hullamzik, most elviselhető, de már lassan 9 hónapos a kisfiam.
43/59 anonim válasza:
Sziasztok! 10 hónapos lassan a fiam. Az ujjaim még mindig éjjel merevek
Kíváncsi vagyok az infúziós hatásra. Nemrég az egyik ismerősöm mesélte hogy neki egy év alatt múltak a tünetei. Szoptatás abbahagyása után fél évvel kezdett javulni. Ő a hormonokra fogta.
44/59 anonim válasza:
A nyaki ultrahang eredménye: negatív. Volt egy 13mm-es pajzsmirigy rest állományon ( műtét után maradt bent-3eve nincs pajzsmirigyem) most azt se találta a doki. Ami igazolhatja a sejtésem,hogy szülés utáni ppt.Aminek következménye a PM sorvadas/pusztulás.Es az ízületi panaszok...
45/59 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló!
Javult az állapotod azóta? Nyaki fájdalom pl.?
Többiek is irjanak, hogy vannak.
Ami engem illet, talán javulok, de a reggelek még mindig nehézkesek eléggé. Lassan 10 hónapos a kisfiam és 6 hónapos koráig szoptattam.
46/59 anonim válasza:
Azt hittem, egyedül vagyok ezzel a problèmával, de látom, milyen sokan vagyunk :( Én 9 hete szültem, és kb 6 hete nagyon fájnak a térdeim és a derekam/hátam. Azt hittem attól, hogy a gyerekszobában aludtam egy matracon az első hetekben, és nem volt a legkényelmesebb, de azóta már a saját ágyunkban alszom, és így is alig tudok felkelni, ezért nem èrtettem, mi lehet velem... kipróbálom én is a vitaminok szedésèt, hátha segít, erre nem is gondoltam. Meg a sok folyadékot , sajnos nem nagyon figyeltem erre mostanàban, mióta nem tudok szoptatni :(
47/59 anonim válasza:
Kisfiam lassan 16 hónapos. Én voltam akinel szülés után 9 héttel jöttek a kéz ízületi panaszok. Napközben azóta már nincs kéz merevseg,reggelente azonban igen de már nem olyan erősen mint korábban. A versullyedes értéke csökkent.22 -rol 9-re. Nem tudom mi okozza. Reumatológia immunlabor negatív. Váll fájdalmam csökkent. Lehet valóban valami gyulladás szülés után, ami lehetett a ppt.Kalcium, magnézium,b vitamin komplex,2-3000mg C vitamin . Egyszer csak elmúlik. Kitartás!
48/59 anonim válasza:
Én meg azt hittem a plusz 6 kilót nem bírom,ami rajtam maradt. Akkor nem foglalkozom vele, majd elmúlik...Még fél év :(
49/59 anonim válasza:
Én lassan 7 honapja szültem császáral es nekem is kb 1.5 honapja nagyon fajnak a lábaim meg a hátam voltam ortopédián de nem talált semmit ma megyek reumatologushoz remélem mond valamit mert nagyon fáj és a fájdalomcsilapito nem használ szedek még C-vitamint meg magnéziumot de semmi javulás
50/59 anonim válasza:
Nekem egyszercsak jobb lett. Nem is telt le az 1 év. Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!