Alhasi fájdalmak (nem görcsös, hanem rendszeres fájás), derékfájdalom, állandó wc-re menős kényszer lehetnek a szülés jelei? 36,5 hetes terhes vagyok.
Akár lehetnek az előjelek is, de mondjuk nekem is voltak hasonló tüneteim, de aztán elmúltak és a baba nem akart jönni...Ha nagyon nem múlik el, akkor viszont hamarosan szülni fogsz.
Szerintem csak folyásod van, nem nyákdugó, az nem tisztán fehér. De persze nem mondok semmit biztosra.
Lehetnek,de nem biztos,hogy a szülés előjelei.Nekem ilyenek kőkeményen a 34.héttől vannak,mégsem szültem még meg.A folyásom pedig egyre erősebb lett,amire a doki azt mondta,h normális.Szóval még mindig azon izgulok,mikor megyünk,de eddig még semmi...:(
Könnyű szülést kívánok neked:)
39 hetes kismami
Nekem is volt ilyen a vége felé, amire azt hittem, hogy lassan mehetünk, aztán semmi.Amikor tényleg elindult, na arra mondtam, hogy ejjjhaaa...ez komoly, ilyen még nem volt.4 fél órás fájásom volt, 4 húsz perces,aztán pár öt perces, majd 3 perces, aztán hipp-hopp egyből már a szülőágyon voltam.
Szóval csak azt akarom írni, hogy egyből tudni fogod hogy mikor közeleg, mert az egy kicsit keményebb a jóslóknál.
Ne izgulj, és sok sikert.8 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!