Mik a szülés biztos jelei szerintetek? Reggel óta tompa alhasi fájásaim vannak, fájdogál a derekam is.
A hüvelyemnél néha olyan fura nyomást érzek.A nyákdugó nem ment el és a magzatvíz sem szivárog.
35 hkm
Én a szülés napján egész nap a wc.-n ültem, más előjele nem volt. Álmomban sem gondoltam volna hogy aznap megszülök.
Aznap töltöttük be a 37. hetet.
Ez valószínűleg még csak jósló. Nálam 4 órája voltak fájások, amikor már biztos voltam benne, hogy valódi szülési fájások, mert rendszeresen jöttek, és nem múlt el meleg víztől/pihenéstől. Akkor megnézett az orvos, és szépen tágultam. A magzatvíz nem ment el, burkot repesztettek.
Könnyű szülést kívánok!
Szia!
Én egy héttel előtted járok, nekem is ma kezdett fájdogálni alul a hasamnál, elmentem wcre mert már pár napja székrekedésem van, sikerűlt is de még mindig fájdogál!!! Nyilalgat a fájdalom odalent!!! :) Ha lesz egyébb tünet majd még írok, ha nem írok az azt jelenti szülni mentem!!! :D
Kedves utolsó!
Szorítok Nektek,de remélem azért még ti is egyben maradtok még legalább 2 hétig,én még nem szeretnék szülni menni,apa dolgozik,a 2,5 éves kisfiam pedig itt játszik mellettem.
Jó lenne, ha még maradna egy kicsit,azt hiszem el is beszélgetek vele...:)
Sziasztok!
Lehet hogy jön valami front?Én tegnap egész éjjel 10 perces keményedésekkel "küszködtem", és vagy 5-ször voltam WC-n próbáltam fürdőzni de az sem segített. Utána reggelre egyszer csak elmúlt.Napközben is elég sokat keményedik, meg helyezkedik. "Nagykönyv szerint" kb ilyenkor száll le a méhed, én arra gondolok, de lehet hogy szülni fogok lassan. Nem tudom, mert az első babámnál minden jel és fájdalom nélkül elfolyt a magzatvizem és mentünk a kórházba. Azt sem tudom, hogy most mikor kellene menni. 36 vagy 37 hkm, még a hetek sem biztosak :-)
Még egyben vagyok!!! :)))
De azért elég kellemetlen fájások voltak délután mostanra enyhültek, szinte már alíg érzem őket!!! :) Valaki azért megírhatná hogy ha már vannak josló fájások onnantól kezdve hány nap vagy hét van még a szülésig!!!
Mi egyben vagyunk!És Ti?Hogy érzitek magatokat?
Ma sem jobb a helyzet.A derekam fájdogál,a hüvelyemnél olyan furcsa nyomást érzek,viszont a hasam nem fáj és aludni is tudtam.Már csak 29 napot kellene várnia a hölgyeménynek.
14.55-ös vagyok
Én teljesen jól. Tegnap még fájdogált egy kicsit itt-ott, mára meg semmi. Azért még örülök, hogy úgy döntött a kislányom, hogy egy kicsit még benn marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!