Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik a szülés biztos jelei...

Mik a szülés biztos jelei szerintetek? Reggel óta tompa alhasi fájásaim vannak, fájdogál a derekam is.

Figyelt kérdés

A hüvelyemnél néha olyan fura nyomást érzek.A nyákdugó nem ment el és a magzatvíz sem szivárog.

35 hkm

2011. szept. 30. 10:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a szülés napján egész nap a wc.-n ültem, más előjele nem volt. Álmomban sem gondoltam volna hogy aznap megszülök.

Aznap töltöttük be a 37. hetet.

2011. szept. 30. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Ez valószínűleg még csak jósló. Nálam 4 órája voltak fájások, amikor már biztos voltam benne, hogy valódi szülési fájások, mert rendszeresen jöttek, és nem múlt el meleg víztől/pihenéstől. Akkor megnézett az orvos, és szépen tágultam. A magzatvíz nem ment el, burkot repesztettek.

Könnyű szülést kívánok!

2011. szept. 30. 11:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj,hogy altatásos császárom lesz,az első terhességem is az volt,mert van egy elég komoly rendellenességem.
2011. szept. 30. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy héttel előtted járok, nekem is ma kezdett fájdogálni alul a hasamnál, elmentem wcre mert már pár napja székrekedésem van, sikerűlt is de még mindig fájdogál!!! Nyilalgat a fájdalom odalent!!! :) Ha lesz egyébb tünet majd még írok, ha nem írok az azt jelenti szülni mentem!!! :D

2011. szept. 30. 12:16
 5/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Szorítok Nektek,de remélem azért még ti is egyben maradtok még legalább 2 hétig,én még nem szeretnék szülni menni,apa dolgozik,a 2,5 éves kisfiam pedig itt játszik mellettem.

Jó lenne, ha még maradna egy kicsit,azt hiszem el is beszélgetek vele...:)

2011. szept. 30. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Lehet hogy jön valami front?Én tegnap egész éjjel 10 perces keményedésekkel "küszködtem", és vagy 5-ször voltam WC-n próbáltam fürdőzni de az sem segített. Utána reggelre egyszer csak elmúlt.Napközben is elég sokat keményedik, meg helyezkedik. "Nagykönyv szerint" kb ilyenkor száll le a méhed, én arra gondolok, de lehet hogy szülni fogok lassan. Nem tudom, mert az első babámnál minden jel és fájdalom nélkül elfolyt a magzatvizem és mentünk a kórházba. Azt sem tudom, hogy most mikor kellene menni. 36 vagy 37 hkm, még a hetek sem biztosak :-)

2011. szept. 30. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Még egyben vagyok!!! :)))

De azért elég kellemetlen fájások voltak délután mostanra enyhültek, szinte már alíg érzem őket!!! :) Valaki azért megírhatná hogy ha már vannak josló fájások onnantól kezdve hány nap vagy hét van még a szülésig!!!

2011. szept. 30. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Ma én is 4 szer voltam nagy wc-n közbe meg úgy görcsölt az egész hasam hogy majd besz..tam:) A derekam is ketté szakad. Nem tudom meddig akar még a babám bent maradni de jó lenne ha már kint lenne. Nem tudom mi van ma de elég rossz napom van a közérzetem sem a régi. Lehet ma megszülök? :)
2011. szept. 30. 21:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Mi egyben vagyunk!És Ti?Hogy érzitek magatokat?

Ma sem jobb a helyzet.A derekam fájdogál,a hüvelyemnél olyan furcsa nyomást érzek,viszont a hasam nem fáj és aludni is tudtam.Már csak 29 napot kellene várnia a hölgyeménynek.

2011. okt. 1. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:

14.55-ös vagyok

Én teljesen jól. Tegnap még fájdogált egy kicsit itt-ott, mára meg semmi. Azért még örülök, hogy úgy döntött a kislányom, hogy egy kicsit még benn marad.

2011. okt. 1. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!