Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 1 hónappal minden...

Szülés után 1 hónappal minden reggel ébredéskor, s hajnali szoptatások során fáj a hátam, más is van így?

Figyelt kérdés

Lassan két hónapja, elég gyakran, majdnem minden hajnalban, mikor felkelek szoptatni, s reggel, alig bírok kikelni az ágyból, nagyon fáj a hátam. Többnyire, ha háton aludtam, akkor. Oldalt fekszem, mikor elalszom, de mindig a hátamon ébredek. Más is van így ezzel?

Felkelni alig bírok, s kis idő elteltével elmúllik a fájdalom. Párom szerint gerincsérvem lehet, s a csikolyáim eléggé kint vannak, reggel mikor megmaszirozta a hátam, akkor mondta.

2011. máj. 3. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is nagyon fájt a hátam a szülés utáni időben.Szerintem az lehet hogy emelgeted a babát stb...Nekem 1 éves ,de mai napig előjön a hátfájás.
2011. máj. 3. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne is mond!!Nálam ugyan ez a helyzet, főleg hogy éjjel fektetve szopizik a (1éves) pici fiam, és van hogy mindketten belealszunk, akkor ugyanabban a kényelmetlen pózban alszom órákat, míg ő természetesen már rég a másik oldalára fordulva horkol mellettem!

Sokszor van hogy a fájdalomra ébredek fel, és azt sem tudom visszaraktam a az ágyába a picit, vagy még épp cicizik e?Majd csak eljön az az idő mikor már nem kel éjjel a cicire !

2011. máj. 3. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon fájt a hátam szülés után, és sokáig. Amíg hozzá nem szokott a testem.
2011. máj. 4. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!