Reggel óta menszi szerű fájásaim vannak a derekam is fáj 36 hetes terhes vagyok mi lehet ez?
Nekem a 30-31.hét óta vannak ilyen problémáim. Engem a doki be akart fektetni a kórházba, de mivel a belső méhszájam még zárt ezért nem kell. Bizonyára jóslók lehetnek.
32hkm
Én is 36 hetes vagyok .hétfőn voltam CTG doki nem vizsgált meg csak hüvelyváladékot vett.Tegnap egész nem voltak görcseim hol jobban hol kevésbé éreztem.Fekve egyáltalán nem ülve jobban.Ezek a jósló fájások este 6 körül elmúltak azóta semmi.Nekem a 4.terhességem de nem emlékszem,hogy lett volna ilyen.Igaz az utolsó is 10 éve volt.Nekem is programozott császárom lesz a korom és a magas vérnyomásom miatt és az előző is az volt.Dec 18-ra vagyok kiírva Te??
De azt beszéltük meg,hogy egy héttel előbb megcsászároz ha csak magától nem akar előbb jönni.36.héttől már nem korai elég érett és fejlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!