Ma meg lesz a baba? Reggeltől fáj a derekam,15-20 perces
fájásaim vannak. Annyira jó lenne már 39 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.!
2010. okt. 3. 14:42
1/8 anonim válasza:
Nekem 10 percesekkel kezdődött a napom aztán elmúlt. Délután 20 percesekkel újraindult, este meg elfolyt a magzatvíz. Másnap reggel lett meg a kislányom. Boldog babavárást és kellemes, gyors szülést!
2010. okt. 3. 14:47
2/8 anonim válasza:
LEhet, nálam is így kezdődött hajnalban, este 9-re lett meg a lányom!
3/8 anonim válasza:
reménykedj!
szerintem ez mindenkinél máshogy megy.
a babámnál szintén 15-20 perces fájásokkal kezdődött reggel negyed 7kor,egy órán belül elment a nyákdugó és szivárgott a magzatvíz.11 orakor már 5 perces fájásaim voltak de már úton volt a mentő.14 ora 50 perckor lett meg a kicsi lányom.
nagyon hamar kitágultam,csodálkoztak is hogy első babánál ilyen hamar.
szerintem lassan hívjatok mentőt!
könnyű szülést és sok egészséget,boldogságot kívánok nektek!!!
4/8 anonim válasza:
10 perces fájásnál egég a kórházba indulni. Mentővel?! Ha van kocsitok,azzal elég,vagy taxi. Mentőt csak sürgös esetben hivnék.
2010. okt. 3. 14:51
5/8 anonim válasza:
egég= elég
2010. okt. 3. 14:51
6/8 anonim válasza:
Szia!Szerintem igeeeeeen:)))
Nekem hajnal 3-tól voltak 15 perces fájásaim,du 4-re megérkezett a kisfiam:)
Gratulálok és szorítok Neked!Csak nyugi,ne izgulj,minden oké lesz,arra kell gondolni,hogy csak pár perc lesz az egész és mindjárt a kezedben tarthatod a Babádat!Szerintem meg lesz még ma:)
Boldog babázást kívánok!
2010. okt. 3. 14:52
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, nagyon félek.. első baba.
2010. okt. 3. 15:15
8/8 anonim válasza:
Igazán könnyen és jól fog menni minden, ne félj! Koncentrálj a babádra, ne felejts el azért enni-inni, és pihenni, kell majd az erő és energia :) Szorítunk értetek, szerintem is nagy az esély, hogy még ma meglesz a pici! Majd írj, hogy hogy vagytok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!