Sürgős! Szerdára voltam kiirva. Most reggel elmentem pisilni és egy jo adag váladékban ilyen barnás valami volt. Fájásom semmi nincs. Tegnap volt magzatviz nézés, lehetett attol vagy ez már szülés lesz? 40+3 km
Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 05:47
2/5 anonim válasza:
Szia!
Biztosan a nyákdugó (vagy legalább is egy része) távozott.
Attól még lehetnek hátra napjaid is. Akár 1-2 hét is, de a Te esetedben ez nem valószínű, mert nagyon időben vagy.
Nekem csak a 2. babánál ment el a vajúdás alatti hüvelyvizsgálattól. 5 hete szültem a 3. picúrt, ott sem ment el.
Én már közelgő szülésre tippelek.
Kívánom, hogy könnyű, szép (és gyors)legyen!
3/5 A kérdező kommentje:
nyákdugo vasárnap elment.köszönöm a választ.
2010. szept. 18. 06:23
4/5 anonim válasza:
Ne izgulj, így is úgy is hamarosan megszületik a babácska :) Könnyű szülést neked!
5/5 anonim válasza:
ezek szerint vasárnap csak egy része ment el a nyákdugódnak, most meg ment utána a többi. Ebből baba lesz még ma! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!