Szülés után izületi fájdalmak?
Sziasztok! Az én kislányom lassan 3 hónapos és ugyanezek a panaszaim. Én is megjedtem, hogy reuma (sokizületi gyulladás), de ezek szerint nem, nem vagyok egyedül, ez egy kicsit megnyugtat. Néha jobb, olykor felcsillan bennem a remény, hogy akkor lassan vége. De az elmúlt 2 napban megint nagyon rossz volt. Ez a térdfájás és föleg a lábfejben a fájdalom.
Tünci hát nem nyugtattál meg, méár 1 éves a gyereked?! Meggid fog ez tartani?:-(
Köszönöm mindenkinek a válaszát, megnyugtató, hogy azért elmúlik.
Végigböngésztem a német fórumokat is és ott egy kismami aki amerikában él, azt írta, hogy ott a szülésznők/védőnők ismerik ezt a szülés utáni állapotot és azt mondják b vitamin hiány okozza és mellé még a hypericum performatum 30 ch homeos bogyót javasolta. Ma vettem b komplex és vitamint és ezt a homeos cuccot és elkezdtem szedni. Majd beszámolok. Ártani biztos nem árt.
És még azt vettem észre, hogy ha odafigyelek, hogy igyak napi 2 l vizet sokkal jobb; ha viszont alig iszom jobban fáj.
Szia Mesi!
Néhány napja én is elkezdtem egy "lájtosabb" lúgosító diétát. A legfőbb dolog - amit te is említesz - a sok folyadék. Természetesen savmentesen, víz, zöldtea, ami persze lehet bármilyen gyógynövény is, nekem a menta jön be. Cukor nélkül. :) Sajnos a folyadékbevitelre nem figyelek, mióta nem szoptatok. Talán ez az egyik sarkalatos probléma, és közös vonás bennünk, akik ezekkel a tünetekkel szenvednek. Ezen kívül igyekszem több zöldséget, főzeléket enni, valamivel kevesebb husifélét, szénhidrátot. A fájdalmak miatt eddig tornázni, mozogni sem volt kedvem, a sétán kívül semmire nem vagyok képes. Klassz lenne, ha mindenki írna - aki erre jár - néhány szót, hogy mivel próbálkozott, mi jött be, és mi kevésbé. Kíváncsian várom a te beszámolódat ezekkel a bogyókkal. Ja, még Calcium pezsgőt kezdtem el inni, mivel a tejfogyasztásomat is lecsökkentettem. Illetve: hallottátok, hogy bizonyos kor felett a tej már nem megfelelő Calcium-forrás a felnőttek számára? Ehelyett napi egy teáskanál szezámmag elrágása, vagy sima lenyelése ajánlott. Lehet, hogy már betöltöttem ezt az életkort? :)
Napsütis, babasétáltatós szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!