Szülés után izületi fájdalmak?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Idővel elmúlt, nem tudom mikor, hogy mitől lehet azt sem.
Jaj, azt hittem én vagyok egyedül ilyen béna :-)
Boka, TALP, lábközépcsontok, csípö, váll, könyök, csukló, kézközépcsontok. Egy kiadósabb séta után alig bírok lábra állni, holott terhesség elött versenyszerüen sportoltam (és reménykedem is, hogy elöbb-utóbb vissza is állhatok) Nagy ijedelem után kiderült, hogy nem az ún. sokízületi gyulladás ( ami egy autoimmun betegség). De hogy mi, azt nem tudni. A sportorvosom - egyben háziorvos - azt mondta, nehéz szülés vagy császár után ritkán elöfordul, hogy visszamarad egy szervezetszintü gyulladás.(Nekem 2 hónapja részem volt mindkettöben, hosszú és a végén már életveszélyes kínlódás után császárral segítették világra a gyönyörü kisfiamat.) Viszont a nögyógyászom még soha sem hallott ilyet, pedig elég nagy szaktekintély. De lehet, azért, mert ilyen kérdéssel senkinek sem jut eszébe egy nögyógyászt bombázni?
Megoldást senki nem tudott mondani, a sportdoki szerint egyszer majd le kell csengenie a dolognak, de nem láttam a nagy meggyözödést az arcán... Fogalmam sincs, mi lesz az eredmény, de most belekezdek egy glutén és tejmentes diétába, mert állítólag ezek is generálhatnak általános gyulladást a szervezetben. -Amúgy sem ártana egy kicsit fogyni :-).
Ha valaki azóta tud valamit, remélem, ír majd.
Mindenesetre jó tudni, hogy nincs egyedül az ember, mert így már fele olyan ilyesztö csak az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!