37 hetes terhes elsö gyerekkel, közel van a szülés, leirnátok hogy a szülési fájdalmak mire hasonlittanak?
ezt szerintem nem lehet leírni, mindenkinek más, és nagyon-nagyon fáj:)
a vajúdás nekem nem volt vészes, a derekam fájt leginkább, viszont a toló fájás olyan volt, mintha szét akarnának tépni oldalról...az nagyon fájt, de csak negyed óra volt kb.
Ne aggódj, túl leszel rajta:)
Gondolom, menstruációs görcseid voltak már.
Ahhoz hasonló a vajúdás alatti fájdalom is, csak sokkal, sokkal erősebb. Semmi másra nem tudsz figyelni.
Mindenkinek más és más.
Minél jobban fáj, annál erősebbek a görcsök, és annál hamarabb meglesz a baba.
Nekem k...ra fájt, 2,5 óra alatt lett meg a fiam.
A szobatársamnak alig-alig voltak görcsei, ő majdnem három napig vajúdott, mire eléggé kitágult, és nyomni tudott.
A tolófájás nekem nem fájt, csak azt a feszítő, nem is tudom milyen érzést éreztem, hogy nekem nyomni kell, de most és azonnal. Gyakorlatilag a doki mondta, mikor van összehúzódás, amikor nyomhatok, mert annyira nem éreztem semmilyen fájdalmat.
Ez mindenkinél más! Én alig éreztem valamit majdnem be sem mentünk mire meg beértünk 3 perces fájásaim voltak! A tolófájások sem voltak túl veszélyessek olyan mintha szorulásod lenne és nagyon kell nyomnod!
De ez változó!
Nekem köze nem volt a mensi fájdalomhoz a vajúdásnak.Én azt éreztem, mint ha kést vájnának a méhembe..remek volt ezt vagy 6 órán keresztül átélni..(megindított, burokrepesztéses szülésem volt)Aztán kaptam egy kis EDÁt, akkor pihiztem kicsit, de aztán meg jöttek a toló fájások.Az tényleg ahhoz hasonlít, mint ha szorulásod lenne, de nekem az már nem volt olyan gáz..Remélem nem rémisztettelek meg...Nem akarom, mert lehet hogy, te a kis ujjadból rázod ki az egészet! ;)
Könnyű szülést, és jó egészséget a babádnak és neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!