Van olyan doki, aki nagy baba esetén vállal császárt?
Figyelt kérdés
Jelenleg 33 hetes terhes vagyok és a babám méretei már most extrémek (31 hetesen végzett ultrahang adatok alapján: 2100 gr,314 mm BPD… 18 hetesen is arányosan ilyen adatokat mértek, ami jóval meghaladta már akkor is a korát kb.2-3-4 héttel). Én teljesen átlagos alkatú vagyok, ahogy anyum is. Az én első testvérem meghalt születésnél, mert nem végezték el időben a császárt. Én nem akarok rizikózni. Nem akarok sem halva született, sem beteg gyereket. Ezért szeretnék programozott császárt. A dokim azt mondta, hogy csak életveszélyben végez császárt, azaz megpróbálja a normál szülést és ha nem megy. Akkor irány a műtő. Én nem akarok próbálkozni, családi örökségem és a baba extrém méretei is indokolják. Mondta is a doki, hogy majdnem ekkora a születéskor a normál fejméret, de ennek ellenére nem mond konkrétumot, hanem majd meglátjuk… Ne is próbáljatok lebeszélni, eldöntöttem, hogy én nem rizikózok. Tudtok olyan dokit ajánlani nekem, aki a jól megindokolt kérésemre x összegért így segítené világra a babát?2011. júl. 14. 09:48
31/31 anonim válasza:
Az ÁEK-ban is nagyon magas a császár arány. Engem 2x császároztak téraránytalanság miatt. Mondjuk én 151 cm vagyok. A dokim nem mert kockáztatni, pedig én szerettem volna simán szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!