Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a kórházban miért...

Szülés után a kórházban miért akar mindenki egyágyas szobába kerülni?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó,hanem a kérdés a barátnőm kapcsán vetődött fel:ő márpedig a szülés után egyágyas szobába akar kerülni.Első szülése lesz,ezért nem értem.Én pl.amikor szültem,örültem,hogy többen voltunk,mert a tapasztaltabb kismamák tudtak segíteni és nagyon kedvesek voltak.Megértem természetesen,hogy izlésel és pofonok,de nektek mi erről a véleményetek?

Azt meg nem hiszem el,hogy pár napot másokkal nem lehet egy szobában kibírni.

Ahogy egyszer hallottam:"Szülni mész,nem nyaralni!"

Elsősorban véleményekre ill. történetekre lennék kíváncsi!

Negatív,leoltó válaszolók kíméljenek!

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. júl. 3. 21:22
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
90%
Kerdezo, azert nem vagy teljesen fair azzal a beszolasoddal, hogy ha "valaki nyaralni akar, menjen Hawai-ra". Ha te szeretsz masokkal egy szobaban lenni, lelked rajta, van aki nem. En sem szerettem volna, de nem tudtam egy privat szobat megfizetni, de nem volt problema a ket masik anyukaval sem. De alakulhatott volna rosszabbul is. Nem kibirni meg tulelni szerettem volna azt a par napot, hanem elvezni az elso napokat.
2011. júl. 3. 23:27
 22/58 anonim ***** válasza:
75%
Nekem sosem volt szükségem a tapasztaltak tapasztalataira! Mindig tudtam mit kell tennem,bíztam magamban. Ha kérdésem volt a védőnőhöz,a nővérekhez meg a gyerekorvoshoz intéztem! De én jól éreztem magam az 5 ágyas szobában,mert mindig történt valami,gyorsabban telt az idő. Normális szobatársaim voltak,és ha ki kellett mennünk vigyáztunk egymás babáira. Azért egy idő után legszívesebben mindenkit elkergettem volna,mert itthon csak folytatódott a látogatók áradata és sorakoztak a levakarhatatlan nagyszülők! Második babával ezt nem csinálom újra végig!!!
2011. júl. 4. 00:52
 23/58 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerencse kérdése nagyrészt!

Én nem akartam privát szobába menni, de két néma, magának való, szinte flegma nő várt a szobában, ahova tettek. Semmit nem szóltak hozzám, lehet mondjuk, hogy szenvedtek, vagy valami, de elég barátságtalanok voltak.

Ráadásul nekik többedik baba volt, és nem segítettek semmit, én meg ott égtem előttük, hogy azt sem tudom, mikor kell tisztába tenni egy gyereket, és hogy kell fogni. Inkább önbizalom romboló volt.

Ők két nap múlva mentek haza, és egy éjjelt egyedül voltam, na az volt a Nyaralás! Felszabadultam, végre kettesben lehettem a babámmal, és a látogatók is be tudtak jönni hozzám nyugodtan.

Utolsó éjjel jött két másik lány, velük meg olyan jó volt, hogy éjjel azért nem aludtunk, mert nem bírtuk abbahagyni a beszélgetést.

2011. júl. 4. 08:56
 24/58 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 5en voltunk,és nem babás szobában mert császárosok voltunk.Ittt nem jöhetnek be a kórterembe a látogatók,igy nagyon jó volt valakivel beszélni....igaz szeretem a nyugit,meglettem volna egyágyasban is,de igy volt jó.
2011. júl. 4. 09:57
 25/58 A kérdező kommentje:

Köszi a többiek válaszait is!

23:27-es:megértem,hogy mire gondolsz,izlések és pofonok.Amúgy a dokim nekem is elintézte volna a privát szobát,anyagilag viszont nem mindenki áll olyan jól,hogy kedvére azt csinálja,amit akar.Bocs,ez van.(Barátnőm nem áll olyan jól anyagilag,de ő tudja.)

Na,de amin kiakadtam,azt is valahol itt olvastam,hogy az anyuka császármetszést akart,mert hogy az nem fáj.No comment.

A másik,a rokonok.Nekem nincs olyan sok,megkértem őket szépen,hogy az első x hétben ne jöjjenek és nem jöttek.Ebből se kell cirkuszt csinálni.Bár mondjuk ez intelligencia kérdése is...

2011. júl. 4. 10:09
 26/58 A kérdező kommentje:
Az egyik válaszoló írta,hogy a barátnője szobájába egy hajléktalan nőt tettek :S Na,az tényleg durva lehetett...
2011. júl. 4. 10:14
 27/58 anonim ***** válasza:
39%

Hat a hajlektalannak is kell szulnie valahol. O is ember!

Kulonben Svajcban lakunk, egy privat szoba Chf. 12 000 lett volna, az kb. 2 400 000 forint, na erre mondtam, hogy nem tudom (es nem is akarom) megengedni magamnak...

2011. júl. 4. 11:20
 28/58 anonim ***** válasza:
100%
Mi 4-en voltunk, katasztrófa volt az a 4 nap. Legközelebb egy ágyasra tartok igényt én is:):):) Nem szokásom lenézni az embereket, de három olyan buta nővel voltam együtt,hogy első babásként többet tudtam a gyerekekről mint ők, az egyik 7. gyerekét szülte, nem fürdött 3 nap alatt egyszer sem, a másik kétgyerekes, eljött betét és hálóing nélkül szülni, a másiks zintén első babás, de kitalálta hogy ő bizony az egyik melléből nem szoptat,mert fáj neki. Mindegyiknek ordított a gyereke, mert találtak kifogást arra,miért ne ettessék őket, ne szokjon hozzá az éjszakai kajához, ki kell bírnia 4 órát. Alig aludtam valamit, valakié mindig sírt, és a baba non stop velünk van. Ha még egy napot maradnom kellett volna, nem tudom mit csinálok:(
2011. júl. 4. 12:44
 29/58 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a hajléktalan nőt. Amúgy megsúgom, hogy abba a szobába kerültem volna én is. Igaz, nekem "csak" 2 napot kellett volna kibírnom a társaságába.

Kedves utolsó! Persze, hogy kell valahol szülnie, de azért megnézném, hogy mit szólnál hozzá, ha Melléd fektetik be nyáron, 40 fokba. A babád kb. 20 centire tőle...És persze semmi sem volt nála, de ez mellékes.

2011. júl. 4. 12:50
 30/58 anonim ***** válasza:
49%
Persze hogy semmi se volt nala, ha egyszer semmilye sincs. Biztos nem lehetett leanyalom mellette lenni, de ha belegondolok, hogy ha en lennek ilyen helyzetben...szerencsetlen nem szulhet az arokparton sem! Lefurdettek legalabb? En sajnalom szegenyt, mondjuk a legyet is sajnalom amit a ferjem az elobb lecsapott, jovo kedden erkezik (elvileg) baba 2.
2011. júl. 4. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!