Szülés után a kórházban miért akar mindenki egyágyas szobába kerülni?
Nem rólam van szó,hanem a kérdés a barátnőm kapcsán vetődött fel:ő márpedig a szülés után egyágyas szobába akar kerülni.Első szülése lesz,ezért nem értem.Én pl.amikor szültem,örültem,hogy többen voltunk,mert a tapasztaltabb kismamák tudtak segíteni és nagyon kedvesek voltak.Megértem természetesen,hogy izlésel és pofonok,de nektek mi erről a véleményetek?
Azt meg nem hiszem el,hogy pár napot másokkal nem lehet egy szobában kibírni.
Ahogy egyszer hallottam:"Szülni mész,nem nyaralni!"
Elsősorban véleményekre ill. történetekre lennék kíváncsi!
Negatív,leoltó válaszolók kíméljenek!
A válaszokat előre is köszönöm.
Ez szerencse kérdése nagyrészt!
Én nem akartam privát szobába menni, de két néma, magának való, szinte flegma nő várt a szobában, ahova tettek. Semmit nem szóltak hozzám, lehet mondjuk, hogy szenvedtek, vagy valami, de elég barátságtalanok voltak.
Ráadásul nekik többedik baba volt, és nem segítettek semmit, én meg ott égtem előttük, hogy azt sem tudom, mikor kell tisztába tenni egy gyereket, és hogy kell fogni. Inkább önbizalom romboló volt.
Ők két nap múlva mentek haza, és egy éjjelt egyedül voltam, na az volt a Nyaralás! Felszabadultam, végre kettesben lehettem a babámmal, és a látogatók is be tudtak jönni hozzám nyugodtan.
Utolsó éjjel jött két másik lány, velük meg olyan jó volt, hogy éjjel azért nem aludtunk, mert nem bírtuk abbahagyni a beszélgetést.
Köszi a többiek válaszait is!
23:27-es:megértem,hogy mire gondolsz,izlések és pofonok.Amúgy a dokim nekem is elintézte volna a privát szobát,anyagilag viszont nem mindenki áll olyan jól,hogy kedvére azt csinálja,amit akar.Bocs,ez van.(Barátnőm nem áll olyan jól anyagilag,de ő tudja.)
Na,de amin kiakadtam,azt is valahol itt olvastam,hogy az anyuka császármetszést akart,mert hogy az nem fáj.No comment.
A másik,a rokonok.Nekem nincs olyan sok,megkértem őket szépen,hogy az első x hétben ne jöjjenek és nem jöttek.Ebből se kell cirkuszt csinálni.Bár mondjuk ez intelligencia kérdése is...
Hat a hajlektalannak is kell szulnie valahol. O is ember!
Kulonben Svajcban lakunk, egy privat szoba Chf. 12 000 lett volna, az kb. 2 400 000 forint, na erre mondtam, hogy nem tudom (es nem is akarom) megengedni magamnak...
Én írtam a hajléktalan nőt. Amúgy megsúgom, hogy abba a szobába kerültem volna én is. Igaz, nekem "csak" 2 napot kellett volna kibírnom a társaságába.
Kedves utolsó! Persze, hogy kell valahol szülnie, de azért megnézném, hogy mit szólnál hozzá, ha Melléd fektetik be nyáron, 40 fokba. A babád kb. 20 centire tőle...És persze semmi sem volt nála, de ez mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!